Насловна Политика Почела бјежанија функционера ДПС-а из никшићке локалне самоуправе

Почела бјежанија функционера ДПС-а из никшићке локалне самоуправе

16
ПОДИЈЕЛИ

Дан пошто је на конференцији за новинаре безуспјешно покушавао да оправда незаконитости и нелогичности везане за трошење средстава из буџета општине Никшић, потпредсједник општине, Ђоко Кривокапић се појављује као решење Владе Црне Горе за функцију у ЕПЦГ, саопштено је из Демократског фронта-Никшић.

„И то није случајно. Чињеница да особа која покрива функције потпредсједника општине и секретара за финансије, баш у овом тренутку одлази на позицију у ЕПЦГ само доказује да је почела бјежанија и потрага за новим ,,ухљебљењем’’ високопозиционираних кадрова ДПС-а из никшићке локалне самоуправе, свјесних пораза на изборима 12. марта. Наиме, упознати са подацима који кажу да ДФ и остатак опозиције убједљиво побјеђују на изборима у Никшићу, осим Кривокапића, нове положаје и функције на ,,државном’’ нивоу већ траже и други руководећи кадрови у актуелној никшићкој власти, од градоначелника до комуналне полиције“, наводи се у саопштењу ДФ-а.

Такође, додају из ДФ-а, свјесни да ће се њихово недомаћинско и нелегално располагање буџетом убрзо наћи пред надлежним органима, функционери актуелне ДПС власти одговорност покушавају да пребаце на прошлу ДПС администрацију. „Зато и Кривокапић помиње кредитна задужења из 2007. године, као да смо сви пали с Марса и као да не знамо да је и тада као и данас Никшић уништавала једна иста власт Демократске партије социјалиста. Нема разлике између власти ДПС-а у Никшићу из 2007. године и ове одлазеће. То што у никшићком одбору ДПС-а букти рат између кадрова Веселина Грбовића и Небојше Радојичића је показатељ укупног очајног стања у овој странци, како на локалном тако и на државном нивоу.“

„Истина је једна – Никшић је највише уништен и понижен за вријеме владавине Небојше Радојичића и Веселина Грбовића, и то су најнеспособније и најкорумпираније локалне самоуправе у историји нашег града. Сигурна побједа ДФ-а и остатка опозиције 12. марта означиће боље дане за све грађане Никшића, а нарочито ћемо посветити пажњу криминалу који је узео маха под актуелном локалном самоуправом“, поручују из ДФ-а.

ПОДИЈЕЛИ

16 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Је ли ово на слику Арсеније I Лалатовић из Озринићах? Има да га порази сусељанин Иван Јеџин из Центра за куповину гласова примаоца социјалне помоћи ка и досад. Но ипак навијам за коалицију Арсенија и др Бате Раичевића, први је поштен и миран момак, а други искусан доктор у пензији. Још кад би им се придружио онај други Лалатовић из Демократа, па би ДПС у Озриниће, ка Килари у САД. Ово искрено зборим шешира ми предсједника мјесне заједнице исто Лалатовића.

 2. 0
  0

  Naprijed momci iz DFa…pratimo vas iz dijaspore,punijeh dzepova i punijeh drobova navijamo za vas,da spasite Nikšić i nesretnu državu,po’aranu.A ovi najgladniji i najsiromašniji,što ih je vlast ponizila i o jadu zabavila? Oni zavrli,ka bravi,pa DPS glasaju, a gledaju da bježe i Crne Gore i od nas,iseljenika,pomoć prose i zapomažu.Nevjerovatno! Ne postoji u psihologiji obrazloženje za takvo patološko stanje.
  Ova dva momka u sredini ulivaju povjerenje,nekako mi imaju temelja,rekao bih…moram malo kao ljekar posmatrati…Ipak je crnogorsko društvo bolesno..Ne ljutite se,činjenice govore,riječi i slike govore,statistika govori.
  Pozdrav iz Bazela.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here