Насловна Друштво По ко зна који пут: Одложено суђење Пејовићу

По ко зна који пут: Одложено суђење Пејовићу

0
ПОДИЈЕЛИ

Суђење никшићком бизнисмену Веселину Пејовићу, који се терети да је 21. фебруара прошле године на београдском аеродрому ошамарио посланика Демократског фронта (ДФ), Небојшу Медојевића, одложено је за 26. фебруар.

veselin-pejovic

На данашњем рочишту нијесу се појавили Пејовић, Медојевић, као ни колашински бизнисмен Зоран Бећировић, који се, када се десио инцидент, налазио у друштву Пејовића.

Пејовићу се на терет ставља кривично дјело угрожавање сигурности. Он је у ранијем изношењу одбране признао да је ошамарио и пљунуо Медојевића, али да му није пријетио.

Међутим, како је на крају суђења одржаног 25. јуна прошле године Пејовић новинарима казао да ће Медојевића пљунути и ошамарити кад год га види, против њега је проширен оптужни предлог.

На претходном рочишту, које је одржано 28. новембра, пуштен је снимак из дневника Телевизије Вијести, гдје је Пејовић новинарима испред Основног суда казао да ће пљунути и ошамарити Медојевића гдје год га буде срео и да му је “шамар завалио као једној обичној жентурачи”.

У суду је пуштен и снимак са београдског аеродрома. Како је на претходном рочишту саопштио адвокат Пејовића, Драгољуб Ђукановић, на снимку се ништа не дешава осим оног што се иначе дешава на аеродромима.

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here