Насловна Друштво „Плес побједника“ 13. јуна у КИЦ-у

„Плес побједника“ 13. јуна у КИЦ-у

0
ПОДИЈЕЛИ

Након премијере на великој сцени КИЦ-а “Будо Томовић” у Подгорици 27. априла, Студентски театар из Подгорице извешће по осми пут представу “Плес побједника” у понедјељак, 13. јуна, на великој сцени КИЦ-а “Будо Томовић” са почетком у 19:30 часова, а улаз је слободан.

Ово позоришно вече отвориће редитељ Благота Ераковић.
“Плес побједника” извођен је и у Никшићу на Сцени 213, у КИЦ-у “Зета” у Голубовцима, у хуманитарне сврхе у подгоричким центрима “Љубовић”, “1. јун” и “Комански мост”, и 10. јуна на 46. Фестивалу драмских аматера у Бијелом Пољу, гдје је овај комад с подмлађеним ансамблом награђен са три признања.

Редитељ Драган Копривица освојио је награду за најбољи ауторски пројекат Фестивала, представа је освојила треће мјесто, а глумица Милица Дабановић добила награду за најбољу епизодну улогу.

“Плес побједника” је урбана комедија менталитетског миљеа, уз преплитање мушко-женских и пословних односа у малој фирми, кроз трагање запослених за изласком из кризе преко низа комичних ситуација.

Играју Сергеј Дамјановић, Милица Дабановић, Јована Никчевић, Ивана Ђурђић, Андреа Лекић, Милена Брајовић, Милица Шарац, Димитрије Дробњак, Жељка Кораћ, Светлана Стаматовић и Лазар Николић. Текст и режију потписује Драган Копривица, асистент режије је Адриана Жоља Бошковић, мајстор свјетла Немања Кликовац, мајстор тона Дражен Милић, а организатор пројекта Зоран Кривокапић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here