Насловна Друштво Пиперовић: Пажин у лету изнад кукавичјег гнијезда

Пиперовић: Пажин у лету изнад кукавичјег гнијезда

0
ПОДИЈЕЛИ

zoran pazin

Одлука министра правде Зорана Пажина да на данашњем састанку у Бриселу на коме ће бити настављен редовни дијалог Црне Горе и НАТО-а коментарише неправоснажну пресуду Вишег суда у случају „Завала” потпуно је несхватљива и представља још један покушај наше државе да добије позивницу за чланство у том војном савезу, оцијенио је адвокат Зоран Пиперовић, бранилац бившег предсједника општине Будва Рајка Куљаче, који је осуђен у поменутом поступку.

Пиперовић је подсјетио да одлука у предмету „Завала” није ни написана, а камоли постала правоснажна. Он тврди да та одлука са правног становишта не може да опстане, па је несхватљиво да се о њој извјештава Брисел.

Просто да човјек не повјерује. При томе да је елементарно паметан и још мало добронамјеран. И помало принципијелно професионалан. Или да тотално повјерује да живи у „лету изнад кукавичјег гнијезда”. Дакле, док читам саопштење у којем пише да ће министар Пажин у Бриселу да информише о пресуди у случају „Завала”, не могу да повјерујем“, казао је Пиперовић.

Он истиче да је кључно да ли ће министар правде да информише НАТО о пресуди коју је Апелациони суд Црне Горе у том истом предмету донио по жалбама бранилаца.

Како је додао, Пажинова најава да ће Брисел извијестити о пресуди у случају „Завала” наводи на питање да ли смо постали толико снисходљиви науштрб истине да нам генерали НАТО-а говоре шта суд треба да ради.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here