Насловна Политика Пенс је стигао – чекају га састанци с некима од највећих злочинаца...

Пенс је стигао – чекају га састанци с некима од највећих злочинаца континента (ФОТО)

8
ПОДИЈЕЛИ

Потпредсједник САД-а Мајк Пенс стигао је у Подгорицу, у званичну посјету Црној Гори. Пенса и његову супругу је на аеродрому дочекао премијер Душко Марковић са својом супругом.

Амерички потпредсједник Мајк Пенс је у Црну Гору допутовао након посјете Естонији и Грузији.

Тим поводом, Подгорица се убрзано припремала и „умивала“, па су тако на читавој траси од аеродрома до хотела Хилтон и кроз центар Подгорице постављене америчке и црногорске заставе.

Тиме је актуелна власт у Црној Гори још једном показала снисходљивост и полтронство према онима који знају све њихове тајне. Подсјетимо да је Црна Гора на преваран начин, противно вољи грађана, увучена у НАТО пакт, чији је лидер САД.

Амерички потпредсједник овом приликом имаће и сусрет са неким од највећих злочинаца са континента. Подсјећамо да ће Пенс узети учешће у Америчко-јадранској повељи, а један од учесника тог скупа биће и ратни злочинац Хашим Тачи.

Пенс ће, током боравка у Подгорци, имати такозвани први степен обезбјеђења, а о њиховој сигурности, осим припадника црногорске јавне и тајне полиције, бринуће и амерички безбједњаци који су већ стигли у Црну Гору.

Под првим степеном се подразумијева да се на траси кретања штићене личности не дозволи да уђе ниједно возило и да све бочне улице морају бити „покривене“. Истовремено, детаљи о траси чувају се у тајности.

(Фото: Влада Црне Горе)

ПОДИЈЕЛИ

8 КОМЕНТАРИ

  • 0
   0

   na crnogorskom se kaže : kolezi, a ne kolegi !
   Vodite računa ,gospodine Crven Bane.
   I,naravno,nataći će se nešto,što god.Domaćinska kuća i kućevići.

 1. 0
  0

  Xe , xe , iźedoste se načisto , pod preśednik najveće svjetske sile je stigao u pośetu nezavisnoj Crnoj Gori , članici NATO saveza !

 2. 0
  0

  Ovaj sa ovim neartikulisanim nadimkom (Zjaga) je potpuno pao u „sevdah“ od sreće zbog dolaska onoga koji zamjenjuje čovjeka protiv kojeg su navijali iz „petnih žila“! Pa znamo da su svi „dukljanderi“ bili za Klintonovu i nadali se novom ratu na Balkanu i ko zna kojem napadu na Rusiju! Bijednici!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here