Насловна Мозаик Пековић: Волим Партизан, урадио бих исто што и Павловић

Пековић: Волим Партизан, урадио бих исто што и Павловић

0
ПОДИЈЕЛИ

Сви знају да сам добар са Сашом Даниловићем, са њим сам стално на вези. Чујем се и са Кецманом, Луком Богдановићем који се сада вратио у Партизан, каже Никола.Nikola Pekovic 2

Никола Пековић један је од најбољих играча, који је носио црно-бели дрес, миљеник гробара и дечко са већ сада одличном НБА каријером, иако у овој сезони ни он ни Минесота не пружају запажене партије.

Црногорски репрезентативац је у разговору за „Спортски журнал“ причао о Партизану, Павловићу, НБА лиги…

„Сви знају да сам добар са Сашом Даниловићем, са њим сам стално на вези. Чујем се и са Кецманом, Луком Богдановићем који се сада вратио у Партизан. За њега је најбитније да игра“, казао је Пековић у разговору за „Спортски журнал“.

О повратку Саше Павловића у табор клуба из Хумске улице, Пекмен је говорио искључиво у суперлативима:

„Да сам на Павловићевом месту исто бих поступио. Знате, када смо били мали сви смо гледали Партизан. И онда ти се укаже прилика да играш за клуб за који си одувек навијао, а можеш то себи да приуштиш јер си финансијски обезбеђен“, рекао је Пековић.

Сјајни центар се потом осврнуо и на тренутну сезону у којој је често ван терена због проблема са здравственим стањем:

„О томе се овде много причало, да ли могу да играм на највишем нивоу после бројних повреда. Сигуран сам да могу. Сваке сезоне сам имао велике муке. Због моје конституције и тежине, на мене иста повреда утиче дупло лошије него на ниже и лакше играче. Плус, ту је и стил на који играм – нон-стоп борба у рекету, контакти, кошаркашка туча. Нормалне су повреде, само је проблем како ћеш да се вратиш. Некада се потпуно опоравиш, некада се вуку репови. Имам још три године у Минесоти, видећемо докле ћемо ићи“, рекао је Пековић за „Спортски журнал“.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here