Насловна Друштво Пејовићу поново продужавају рок за уплату новца за КАП

Пејовићу поново продужавају рок за уплату новца за КАП

0
ПОДИЈЕЛИ

Стечајни управник Комбината алуминијума Подгорица КАП Веселин Перишић предложиће у уторак члановима Одбора повјерилаца да се компанији Унипром поново одложи рок за уплату преостала 24 милиона евра за куповину подгоричке фабрике.

veselin-pejovic

Према незваничним сазнањима Дневних новина, Перишић ће од Одбора, у којем су представници државе и Електропривреде, затражити да се са компанијом Веселина Пејовића потпише нови анекс уговора којим би рок за уплату био продужен за више од шест мјесеци.

Главни разлог због којег ће Перишић трећи пут затражити одлагање уплате преостала 24 милиона је то што још нијесу окончани бројни судски спорови које је против КАП-а повео бивши власник ЦЕАЦ и њему блиске компаније Ен плус Група и руска ВТ банка.

Перишић је јуче казао Дневним новинама да је Унипром доставио допис Привредном суду у којем је поновљено да ће новац уплатити када буду испуњени сви претходно договорени услови.

Са дописом ће, како је рекао, у уторак упознати чланове Одбора повјерилаца, али није желио да говори о року за одлагање уплате новца који ће предложити, наводећи да још није дефинисан.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here