Насловна Политика Пејовић: Терористички атак подсјетио на стравична дешавања у СРЈ

Пејовић: Терористички атак подсјетио на стравична дешавања у СРЈ

2
ПОДИЈЕЛИ

Терористички напад у Паризу дигао је на ноге Европу, али и цијели свијет. Сви осуђују напад у којем је страдало 12 особа, међу којима је десет новинара сатиричног листа „Шерли ебдо“.

mijomir pejovic

Предсједник клуба одборника СНП у СО Будва Мијомир Пејовић за Кодеx каже да је, према његовом дубоком увјерењу, терористички атак у Паризу подсјетио и на стравична дешавања која су се десила у нашој некадашњој домовини СР Југославији и на судбину 16 радника РТС-а, звјерски убијених априла 1999. у бомбардовању зграде РТС-а и на два, још увијек нестала новинара ТВ Приштина, који су отети 1998. године и који још увијек нису пронађени.

„Морам да признам, да осуда и критика која прате јучерашњи злочин, су изостала тада од стране међународне заједнице и свих свјетских медија. А ми једнако, како тада тако и данас, са гнушањем осуђујемо тај нечувени и нецивилацијски атак на припаднике новинарске професије.

Исто тако, јучерашњи чин мора све да нас упозори као друштво какве појаве могу снаћи Црну Гору ако једног дана постане чланица НАТО-а. И због тога, Црна Гора треба да остане мирољубива, несврстана и неутрална земља како би у будућности сачувала мир за своје грађане“, рекао је Пејовић за Кодеx.

2 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Tudjem zlu se ne treba radovati, ali ni ono koje je tebi ucinjeno ne treba zaboraviti.
  Mnogo je ravnodusnosti za patnje i stradanja nebrojenih, pritom izlozenih ironiji i podsmjehu.
  Vise uvazavanja i postovanja za sve.

 2. 0
  0

  Pejviću.
  ovaj i njemu slični terostički akti u svijetu nemaju ama baš nikakve sličnosti. Jedino što im je zajedničko to je zločin. U našem slučaju taj zločin mi smo sproveli sami nad sobom. Ponajviše zahvaljujući partiji kojoj pripadaš i otcijepljenom dijelu te partije koji jesada na vlasti i koji i dalje teroriše svoj narod.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here