Насловна Мозаик Пејџ: Нигдје се не воли спорт као у Србији

Пејџ: Нигдје се не воли спорт као у Србији

0
ПОДИЈЕЛИ

Заиграло је срце људима у Србији кад су видели Данијел Пејџ како пева химну „Боже правде„. Американка којом се наш народ поноси отворила је душу за Курир и причала како се осећала претходна два месеца, откако је дошла у Србију.

danijela-pejdz

Видели смо како је злато прославила Србија, а како је то било у Данијелином родном Колораду.

Породица и пријатељи пратили су све утакмице, навијало се за Србију у Колораду, добила сам много порука подршке за време турнира. Доносим им 20 мајица Србије, три заставе, пет дресова, било је баш много захтева“, уз осмех почиње причу Данијел Пејџ.

Интересовало нас је какве ће утиске из Србије поделити с људима у Америци.

Предивно сам прихваћена, народ у Србији је толико пријатељски и добродушан да сам одушевљена, то ће да буде мој одговор на питање како ми је било у Србији. Тако сам се осећала од првог дана кад сам дошла у Србију, не само сада после медаље. Ја сам поносна Српкиња, увукли сте ми се у срце. Нигде нисам видела толику љубав према спорту као овде„. 

Колико јe  Американка заволела нашу земљу најбоље се види из одговора на питање да ли ће и пре следеће акције репрезентације доћи у Србију.

Ако успем то да уклопим с клупским обавезама, ето мене. Ово је моја друга кућа и увек ћу радо долазити у Србију„.

Одлично, таман кад дођеш да видимо око те промене презимена у Пејџић.

Ха-ха, може, само да ми тата не сазна за то. Нисам сигурна да ће пристати (смех). Добро, та информација неће ни да дође до њега„.

А до тада како да те зовемо? Који ти је најдражи надимак?

Даца, то ми је супер„, поручила је Данијел Пејџ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here