Насловна Насловна Пажин у строју: НАТО да чува границе Црне Горе

Пажин у строју: НАТО да чува границе Црне Горе

8
ПОДИЈЕЛИ

У строју НАТО јаничара активно је стао и министар правде Зоран Пажин, иначе натурализовани Црногорац.

„Без стабилности и сигурности нема демократског друштва, а без демократије нема просперитета и економске валоризације потенцијала, као што нема ни привредног развоја и страних инвестиција“, казао је министар правде Зоран Пажин, учествујући на округлом столу на тему: „НАТО – сигуран гарант стабилности Црне Горе, који у оквиру НАТО Инфо дана одржан у сали Скупштине Општине Пљевља.

Пажин је оцијенио да се уласком у НАТО чувају границе Црне Горе, њен трајни суверенитет и гарантује њена стабилност и сигурност.

Ово је само још једна у низу контрадикторне изјава човјека рођеног у Шибенику, који није био поштеђен током ратних збовања на територији бивше Југославије, већ напротив и сам био жртва, а као и на хиљаде других Срба и осталих, који су протјерани у колонама из Хрватске.

Феномен „црногорства“ и брањења Црне Горе од спољних „претензија“ демонстрирао је Пажин, који је иначе црногорско држављанство добио – не зна се тачно када, али једно је сигурно – да у вријеме када је постављен на функцију предсједника Основног суда у Подгорици (2004. године) није имао црногорско држављанство, па се поставља отворено питање како и на који начин, као и на основу чега је данашњи министар добио држављанство.

Подаништво и слуганство према лику и дјелу Мила Ђукановића била је одскочна даска за напредовање у каријери Пажина.

Тако је Пажин експресно постао прво судија Основног суда у Подгорици, а убрзо након тога кренуо лествицом успона у судству. Имао је Пажин у својом каријери спектакуларна суђења, гдје је јавно и јасно стао на страну Ђукановића, из чега се види да имају блиске везе.

Када се једном учини услуга некоме, ред је да се и узврати, па је тако Пажин послат у Стразбур у Суду за заштиту људских права гдје је заступао Црну Гору, односно почео да показује право лице.

Рекордан број предмета из области реституције пред судом у Стразбуру добила је држава Црна Гора или боље речено црногорска власт у односу на многе грађане који су ојађени, опљачкани и чија је имовина отета.

Ипак „натурализовани“ Црногорац, Пажин здушно је бранио интересе „његове“ земље, као да му је дједовина. Данас као министар правде залаже се да Црне Горе уђе у НАТО, јер, како рече, једино ће тако бити сигурна.

8 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Овај Пажин као да је плаћен да буде гњида. Ма каква гњида, и гњиде имају карактера у поређењу са њим. Он је обично ништавило.

 2. 0
  0

  Crna Gora je imala slavnu proslost i pretke koji se niceg nisu bojali. Ovi sto se danas nazivaju izricitim Crnogorcima, tj. montenegrinima nemaju hrabrosti, trebaju drugog da ih cuva. Time svjedoce da nisu unuci tih predaka, tj. da nisu Crnogorci. No izrodi

 3. 0
  0

  Никакве гаранције за Montenegro нема да буде сигурна лука од напада неке државе само због тога што је у НАТО-у.Ако је нападну Хрватска или Албанија које су у НАТО а за MNE силе,а и једна и друга имају разлога (прва због својих „природних мапа“ ,друга због Боке и освете за Дубровник ) нико прстом мрднуо не би.Дошле би само мировне снаге у оквиру неког МНЕ-ФОРА да мире и једне и друге,и да остану ту Бог зна колико.Грчка и Турска иако обије у НАТО имају међу собом стално неке инциденте (нарушавање ваздушног простора,трвења око Кипра)и сјутрадан би заратиле уколико дође опет до агресије Турске на остатак Кипра.Зар стварно мислите да би Французи или Чеси ишли да се бију са Турцима који су трећа сила у НАТО- у ?А за Montenegrine још мање.Ердоган води рат са Курдима,сваки дан му постављају бомбе ,обарају хеликоптере,пуцају на војску,нико из НАТО се жив не чује.Нема те силе да мене као војног обвезника,(имам погодне године и добро војно искуство па бих био више него пожељан да ме пошаљу у прве борбене редове -мало морген )која би ме наћерала,да гинем за идеале новог свјетског поретка.А за идеале нека гину будале,има Европљана код нас колико хоћеш :)Што се мене тиче ако и зарате неке државе,врат сломили једни другима !Е viva !
  Власт Montenegrа коме припада овај Пажин(избјегли Србин из Крајине),еуфорију уласка у НАТО користи само због фиктивне „агресије “ Србије на Duklju-MNE,чиме још више ложи и заглупљује своје бирачко тијело,необразоване атеисте.

 4. 0
  0

  Ministar sa lažnom diplomom pravnog fakulteta. Svakako da izglerda nerealno, ali je tako. Ako imate mogućnost da provjerite utvrdićete da govorim istinu.

 5. 0
  0

  Aнонимни са разлогом, кажи гдје је и када Пажин завршио правни факултет и лично ћу се потрудити да провјерим његову диплому.
  Иначе Пажин је режимско-усташки кер који је скоро изручио бивше официре ЈНА Ђукића и Пантића усташкој Хрватској и његова изјава да ће Нато чувати границе Црне Горе, уствари значи да ће Хрватска чувати границе Црне Горе.Она иста Хрватска са којом Црна Гора није ријешила питање ранице на Превлаци. И не само границе на копну и мору, већ ће Хрватска својим борбеним авионима, уз годишњу надокнаду која износи више десетина милиона евра, о трошку грађана Црне Горе, да „чува“ црногорско небо.
  Све у свему, уз асистенцију издајничког и криминалног монтенегринског режима, вражја сила опколила.

 6. 0
  0

  Na svojoj kozi sam osjetio koje je on ljudsko nistavilo (dok je bio presjednik suda).U jednoj porodicnoj parnici oko podjele stana , dobro je umijasao prste i oduzio sudski postupak na skoro sedam godina , i to predmeta koji je u prvom rocistu stan podijeljen 50 / 50 po zelji pokojnika (mog oca) . Da se nije zavrsila sudanija kako treba ja bih danas bio u Spuz .

 7. 0
  0

  „Ко се у туђу пушку узда – нека се у своју пос..е“! (барјактар Новак Ђукић)

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here