Насловна Насловна Павловић: Сва су гласила, са часним изузетком ИН4С-а, партијски билтени ДПС-а

Павловић: Сва су гласила, са часним изузетком ИН4С-а, партијски билтени ДПС-а

10
ПОДИЈЕЛИ

На јучерашњој сједници Скупштинe Црне Горе говорило се о сигурности и безбједности новинара, формирању привременог парламентарног одбора за надзор над истрагама случајева угрожавања безбједности новинара и медијских кућа, не би ли се унаприједила сигурност новинара у складу са препоруком Резолуције Европског парламента.

Међутим, оно шта се дешавало у Скупштини медији су пренијели парцијално. Ниједан медиј (осим ИН4С) није пренио спомињање убиства Душка Јовановића или пребијање уредника нашег портала Гојка Раичевића. Колико год да је јуче грађанин Црне Горе хтио да се информише шта се заиста говорило на скупштинском засиједању и шта је тачно речено – до тих информација није могао да дође. Истина се одавно сервира на мјеру, па је, осим на овом порталу, тај дио засиједања сједнице Скупштине једноставно прећутан. Прећутане су све изјаве посланика Демократског фронта. Све што је било иоле негативна критика, није могло да добије медијски простор. Ко није успио да гледа директан пренос јер је био на послу или једноставно заборавио, уопште не би знао шта се десило.

О томе данас, као и јуче, ћуте сви медији. Тим поводом огласио се на свом Фејсбук профилу посланик ДФ-а Коча Павловић.

„Не може се угрозити независност партијских билтена, већ се само може угрозити независност професионалних медија. Данас су сва гласила (са часним изузетком ИН4С-а) најобичнији партијски билтени ДПС-а и странкоида фамилије Перовић, или су пак ‘невјеста Амбасаде'“, нагласио је Павловић.

10 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Živa istina, ja i drugarica ne mogasmo naći šta se desilo. Vrti Vijesti, cdm, analitiku… niko ništa. Dobila poruku na telefon: „gledaš li skupštinu, rastura DF?“, ja na poslu, hoću samo da vidim šta se reklo – niko ništa. Do na ovaj portal. Ostali su ćutali. Izgleda da nije po nekima sve stvarnost iako se desila. Treba je izignorisati, praviti se da se ništa nije desilo

 2. 0
  0

  e jesu, bilteni DPS-a! Da u današnje informativno doba ne možemo doći do informacija. Tretiraju nas kao debile, ne smije nam se reći istina. Ko stvarno nije bilo kući da gleda prenos – nije se moglo ništa saznati.

 3. 0
  0

  Jedino su Gojka i prebili. Što ne biju druge, tukli bi ih da se bore za istinu, ne bi im teško bilo da i njih po rebara dofate. No ih ne diraju jer znaju da otud ne može doći ništa što nije pod kontrolom, što nije prošlo debelu kontrolu i ne živi u strahu da bi mogao ako kaže istinu da izgubi svoje privilegije. Ostali su, liše ovoga portala, pod kontrolom, ali se ne može o objektivnosti. Kako može biti objetivna televizija koja ne hvata kamerom, (prošli put) gdje sjede poslanici DF-a da se ne vide poruke koje su ostavili. I to je prenio samo ovaj portal. Ko nema interneta kako je znao šta se stvaro dešavalo

 4. 0
  0

  Dnevne novine dan veliko razocaranje .Polako ali sigurno idu putem vijesti analitike pobjede i ostalih slugu djukanovica i stranih ambasada.

 5. 0
  0

  Uvaženi moj, dozvolićeš mi, kad je ova tema u pitanju, molio bih te da ne ke*aš! – duboko se izvinjavam na ovom riječima koje sam u zanosu opalio u vertikalnom Njegoševom parku, dok koračamo kroz krupnu Vitmenovu travu, osluškujući hor rano-hrišćanskih ptica, koje ne vjeruju u Mocartov leš – jer si prije neki dan, za nas srbe koji se isključivo kačimo na portal IN4s, imao tek reći: Ah, pa to je, Sibin, odveć retro, nikad nisam imao, znaš, filing za te stvari, nekako su mi (znaš) Vijesti, ipak, mejnstrim, tamo možeš naći mnogo toga (Brana, Đura, Džoija, itd…) što, opet, nije samo sabrano u intelektu pod kišobranom anti Nato kampanje, nakićene rusofilstvom… Ono što je časno, istrajno i stoga hrabro, za novocrnogorca u patikama sa ležernom jaknom je, dakle, retro! Znaš kako, tu „estetsku percepciju,“ najmanje bi ti podržao T. Adorno (koga, kako kažeš, imaš u malom prstu!), koji za sebe veli kako voli „misliti ušima“, na taj način nam se, prvenstveno, je l’ da, predstavljajući kao muzičar u filozofiji!
  Pjesniku sa pendrekom, slažem se, priliči jedino Informer, budući da se nepropisno parkirao na Skadarliji (oponašajući Mugija, koji ne zna kako se upražnjava kultura bulevara!), taj ti se vježba za žutu štampu (ili, ako više voliš – za žuti tisak!), i vidjećeš, već za koji dan, kad počne pozirati na budvanskim plažama, poput modela sa jutarnjeg programa, uživljavajući se punom snagom u paparazzo kadar, onako bledoliko-mladolik, sa notesom najnovijih pjesama u zadnjem džepu šortsa… – nemoj ništa da se smiješ, Goga ti, naprosto, obožava sunce, povjetarac i jedrilice, kao i bijelo vino koje se preliva preko visokobudžetnih školjki, tako drage laganom, lirskom stomaku, koji nikada nije mogao svariti Kralja Ibija, i one notorne bicikliste, kao ni raznorazne metafizičare u frižideru sa pištaljkom, pa ipak, to mu ne smeta da se „intelektualno“ dodvorava Bakiju, da, onom „kolumnisti“ kome je zamalo pošlo za rukom da postane pisac, ali, znaš kako, mladiću moj – „anarhista“ koji se uvijek prežderavao sa državnih jasala, još nikog nije ubijedio u sebe, a najmanje, opet, samog sebe u sebe.
  Pitaš se, zar ne: gdje se Ćakijevo pero najradije da proliti, i da li, ništa manje, postoji u Crnoj Gori, danas (ne mediji Danas u kojim bulazni Basara!) uopšte takav javni profil! Znaš kako, teško je udovoljiti ukusu jednog „sartrovca“; treba diplomatu u bijelom, teniserskom džemperu, konačno ubijediti kako još neko zna ponešto o film noir, i Howard Hawks-u, John Farrow-u, Fritz Lang-u, i Billy Wilder-u… Međutim, mračna ideologija crvenog novocrnogorca, sve srpsko proglašava za retro, pritom, kao ne razumijevajući, da baš novocrnogorac prvi prodaje ovo malo što je ostalo od države, koja je mnoge izdajnike znala isključiti iz sebe, jednim finim potezom, koji sleduje sve one koji joj časno ne budu služili.
  (P.S. Ovaj komentar, takođe, možeš (kao) pročitati i na portalu Vijesti, čije su ti vijesti, uvaženi moj, cenzurisane nevidljivom rukom prve familije!)
  Pozdravimo se: SLOBODA ILI NIŠTA!!!

 6. 0
  0

  Опа, усташки жбир Коча опет прави смутњу међу србима и српским медијима. Није „Дан“ никад ваљао Кочи, он је био идеолошки на страни оних који су убили Душка Јовановића. Но интересантно је да НОВА на ово ћути.

 7. 0
  0

  Јели овај за НАТО, да почнемо на вријеме да се пребројавамо да не буде као са референдумом и уставом

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here