Насловна Политика Павловић: Цех погубне економске политике ДПС-а након мајки плаћају и дјеца

Павловић: Цех погубне економске политике ДПС-а након мајки плаћају и дјеца

3
ПОДИЈЕЛИ

Не постоји трагичнији доказ о погубној економској политици коју већ деценијама води ДПС од тога да цех њихове деструкције плаћају, најрањивији дjелови нашег друштва, прво мајке, а сада како сазнајемо и дјеца. Тачније њих 4300 колико их прима дјечији додатак јер се њихови родитељи налазе на бироу и не примају никаква социјална давања, саопштила је представница Мреже жена ПзП-а, Ива Павловић.

„Предвиђена уштеда од 1,65 милиона евра, док се са друге стране повећава буџет Јавног сервиса ради процеса дигитализације једноставно је неприхватљива и води директно у социјалну нестабилност. Подсјећамо да је Црна Гора Уставом дефинисана као држава социјалне правде и да су овакви потези Владе у директној колизији са најважнијим правним актом земље. Посебно ако се има у виду да се социјална политика не спроводи одговорно и у континуитету већ од избора до избора, по потреби,“ нагласила је Павловић.

Она је истакла да Влада мора прво ревидирати своје трошкове па тек онда сјећи социјална давања иначе ће Црна Гора остати плијен ДПС-а и њихове криминалне клијантеле:

„Умјесто да се велики буџетски издаци смање сјечом непотребних трошкова, ломи се тамо гдје је најлакше. Сматрамо да је Влада требала прво да ревидира своје трошкове, прода већи број луксузних службених аутомобила, јасно дефинише ко и зашто смије да користи владин авион и у које сврхе, отпусти партијски запослене кадрове који се ријетко појављују на послу а још рјеђе нешто заиста и раде, па тек онда да сјече социјална давања.

Овако, Црна Гора постаје земља без будућности за све људе који живе у њој и остаје приватни посјед који служи као плијен за ДПС и њихову криминалну клијентелу.“

3 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Norveska zemlja sa suficitomm u budzetu od preko 500 milijardi evra to nije pokusala da uvede ,penzija sa troje ili vise djece,ozbiljne drzave se ozbiljno ponasaju,i nije mi jasno da se na to pristalo u stvari nije javno kritkovalo ,da ova zemlja nema niti ce ikada imati novca za podsticanje nataliteta.nema novca ni za redovne penzije koje je vecina,kazem vecina posteno zaradila,jer znamo kako se budzet puni,i sada se insitoira na tome kao je sramote,Gospodo ozbiljni ljudi su to morali reci u predizbornoj kampanjia jer to nije tajna,medjutim svi znaju da za to nema para sada se prenemazemo.zato nijeste reklu u predizbornoj kampanji da se to ne moze i necve isplacivati,ne voljeli ste da se lazemo,da ste tada rekli istnu da za to nema realnog osnova sada bi vam bilo lakse.
  Zar je tajna da Djukanovic zaposljava pred izbore nakon izbora odpusta,nasjeli ste,jos ste trazli vise,odakle recite sada narodu odakle Crnoj Gori 2 milijarde ,iz P:::: M ,kako ovako mozemo da govrimo.
  zemlja bez buducnosti ,a ne nijesmo to znali,zemlja sofera i svrercera magacionra,kao udarne snage drzave.Nema i tacka.
  Nama prijet glad totalni haos ,nestanak,odakle kazite narodu ,ovaj samo sto nije napustio zemlju,a ovaoga samo sto mafioszi nijesu skinuli a vi pricu kako nema para za ovo ili ono.
  Ovo ce biti vrijeme ili jos gore nego kada su djeca umirala na grudima jer majke nijesu imale mlijeak,a vi kukate kako nema novca za seks penzije,gdje vi zivite,zanteli vi koliko je sat ?????????????

  • 0
   0

   Nikola, nema sanse da znaju, bitno je da svite. Isturiti mladu zenu sa biserima oko vrata ne daje dobar primer. Bisere nose babe, gospodje stare prekaljene, prave bisere oko zguzvanih vratova.
   I kostimcice od stofa, po meri krojene.
   Obrati paznju na pogled, lici li ti na pogled zene koja je borac? Koja zna kuda ce?

 2. 0
  0

  1,65 miliona evra se oduzima od djece samo onda kad je drzava u totalnoj bijedi! Onima, kojima uzimas, uzimas mnogo, a za spas drzave nije to ni slamcica!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here