Насловна Политика Павићевић са Пенсом: Црној Гори хитно потребна промјена система владања

Павићевић са Пенсом: Црној Гори хитно потребна промјена система владања

3
ПОДИЈЕЛИ

Потпредсједница Социјалистичке народне партије Црне Горе Данијела Павићевић учествовала је данас на састанку представника опозиције са потпредсједником Сједињених Америчких Држава Мајком Пенсом, саопштено је данас из СНП-а.

Потпредсједница Павићевић је том приликом истакла важност добрих односа између Црне Горе и САД-а и указала на значај уважавања ставова црногорске опозиције од стране Стејт департмента.

Она је указала на предуго трајање тешке политичке и ништа мање драматичне социо-економске кризе у Црној Гори, упркос покушајима актуелне власти да симулира редовно стање у земљи, додајући да задржавање постојећег стања никоме не може донијети ништа добро, ни власти ни опозицији, а најмање грађанима Црне Горе.

Истичући да је СНП опредијељен за дијалог као демократски начин изласка из кризе, потпредсједница Павићевић је нагласила да је Црној Гори хитно потребна промјена система владања, јер „ту лежи основни проблем наше државе“.

Потпредсједница СНП-а је, такође, указала на залагање те партије за организовање референдума о чланству у НАТО, као основног демократског метода одлучивања грађана о том важном питању.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    SNP je sroz izgubio kompas.Vise ne znaju gdje treba ni gdje ne treba da idu.Svjesni su da su im Srbi i ostali glasaci koji su protiv NATO pakta okrenuli leđa,pa sad idu na sastanke koje organizuju nasi krvnici.Takvim tumaranjem ste i zasluzili ono sto vam slijedi-vanparlamentarni status.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here