Насловна Политика Павићевић: Националистички испади не престају

Павићевић: Националистички испади не престају

5
ПОДИЈЕЛИ

Чланица Предсједништва Демоса мр Сњежана Павићевић упутила је реаговање на саопштење Сеаде Садиковић, истичући да, како је казала, националистички испади не престају. 

„Сеада Садиковић, бивша висока функционерка Демоса, остаће упамћена по пребрајању оних који освештавају и неосвештавају просторије у Демосу! Нажалост то је једини допринос бивше колегинице политици Демоса. Данас, не кријући мржњу према једној националној српској странци брани ћирилицу од Демоса. Заборавља да је наш бивши лидер господин Лекић на некадашњој јединственој листи ДФ био посланик са листе те исте партије. Нама не сметају ни српске ни бошњачке странке али нам сметају непаметне политике. Када прочитамо забринути и заштитнички став госпође Садиковић према „нашем ћириличном знаку Демоса“ у августу, питамо се да ли је то дама из недавног маја која је казала да је „раскол почео освештавањем просторија Демоса у Пофгорици“!“, наводи Павићевићева додајући да би се могло лако догодити да „госпођа Сеада од прије мјесец или два реагује на ово властито саопштење од данас! Дивно!“.

Према ријечима Павићевић, бивша функционерка зна шта се догодило у Мојковцу и стручно анализира разлоге и поводе, како каже, наше, Демосове Скупштине. Игра се крилима и ријечима и покушава да ухвати равнотежу између ћирилице, грађанског и националног. Да је макар духовито!

„У цијелој причи само једно је важно; никога више не интересује шта мисли група бивших функционера из „Централе“ окупљена у ходнику. Један савјет ипак ваља упутити; национализам и мржња према другом и другачијем не могу се сакрити. Не могу чак ни када госпођа Садиковић брани ћирилицу. Готово подједнако звучи као да напада!“, закључила је она.

 

5 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Садо, бона, де мало мекхих пилава…! Де..!
  Како ти, Садо, о перју, и крилима величавим попијеваш бона, вала ко поетина, де, мало пилава. Де и црних пера од лука у уљу. Бона, нијеси, вала, грђа поетеса од Даниловића, само, мани се Срба.

 2. 0
  0

  Ajte zene, kuvajte kupus i sarmu, sadite bastu i gajite cvijece.
  Gajite djecu, pecite domaci hleb i ucite se smirenju i poslusnosti.

  Batalite se politike, ooooo zene.

  Nije vas Bog stvorio za politiku, nego da budete majke i domacice.

 3. 0
  0

  Ako jednog dana stvorim svoju partiju.
  Partiju ravnozemljasa.

  U statutu te partije ce biti zabranjeno da zene budu clanovi partije.
  Mogu samo da glasaju, ali kada dodjemo na vlast ukinucemo zenama pravo da glasaju na izborima.

  Sto cemo opterecivati nase majke, sestre i zene sa politikom.

  Dakle, nema da glasaju i necemo dozvoliti da se sa politikom mentalno opterecuju.

  Kada je to bilo u staroj Crnoj gori da zenturace vode drzavu i svjetsku politiku.

  To nije bilo NIKAD!

 4. 0
  0

  SaNDOKANA BOLI GLAVA PUSTITE GA NEKA SPAVA,SANDOKANA BOLE OČI PUSTITE GA NEKA SKOČI,,,,,,SANDOKANE OLADI BUDALETINO IDI ČUVAJ NEČIJA STADA.BUDALETINO

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here