Насловна Насловна Павићевић: Јоковић нелегално изабрао потпредсједнике – није било кворума

Павићевић: Јоковић нелегално изабрао потпредсједнике – није било кворума

6
ПОДИЈЕЛИ

Посланик СНП-а Данијела Павићевић казала је да није присуствовала гласању о избору потпредсједника странке, јер је сједницу Главног одбора напустила раније, те самим тим није било кворума за њихов избор.

Сматрам да потпредсједници нијесу изабрани на начин како би требало, није се вршила прозивка, нити су сви учествовали. Кворума није било“, рекла је Павићевић.

На предлог Владимира Јоковића, Главни одбор СНП-а је, на сумњивој сједници, за потпредсједнике партије Драгослава Шћекића, Драгана Ивановића и Данијелу Ђуровић.

Упитана је ли сједници присуствовао Немања Лалић из Никшића, Павићевић је за Радио „Антена М“ казала да га није видјела у сали, већ да је видјела само његовог оца.

„Мислим да још неко није учествовао, али то мора да стоји у записнику, тачно колико их је било против а колико за, те да ли је било уздржаних, наводи она.

Павићевић поручује да одлука о избору потпредсједника свакако није легитимна, јер није било кворума, додајући да ће видјети како ће се према томе сада однијети предсједник странке Владимир Јоковић.

Јоковић је након сједнице казао да је постојао кворум, али је избјегао да одговори колико је тачно било присутних.

Главни одбор СНП-а брији 127 чланова.

На сједници није било Снежане Јонице, Срђана Милића и још најмање 63 члана Главног одбора.

6 КОМЕНТАРИ

  • 0
   0

   Joković je predsjednik Karate saveza, a to ne može biti neko ko nije uvezan sa DPS. Da ne pričamo o njegovim poslovnim odnosima sa ljudima iz DPS

 1. 0
  0

  Kada se 4% podijeli na 2 dobijamo dvije struje SNP-a koje imaju po 2% glasova,tj. vanparlamentarni status.Da li je bilo kvoruma ili nije manje je bitno,bitnije je da SNP zasluženo ide u političku prošlost.

 2. 0
  0

  I ti dospje da bistriš visoku politiku, zajedno sa Jonicom, Jokovićem i policajcem Ivanovićem.Pokojni brat te uhljebio u Danu na oglasima, i onda si dobila poslaničk imandat na njegovo ime, pa sad i ti nešto pričas.Postali ste gora sprdnja od „kolalicije“ Debić-Fuštić-Smajo!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here