Насловна Мозаик Пауновић одбио нови уговор са ФСС!

Пауновић одбио нови уговор са ФСС!

0
ПОДИЈЕЛИ

Селектор младе репрезентације Србије Вељко Пауновић одбио је понуду Фудбалског савеза Србије да потпише нови уговор, преносе „Вечерње новости“.VELJKO PAUNOVIC

Пауновић је водио ’Орлиће’ до титуле светског шампиона пре месец дана на Новом Зеланду, али је одлучио да се убудуће посвети клупској тренерској каријери.

Пред младом репрезентацијом Србије су квалификације за Европско првенство 2017. године у Пољској, али ће руководство владајућег тела српског фудбала морати да нађе новог селектора.

“Имали смо велику жељу да Вељко настави рад у Фудбалском савезу Србије, али после свега оствареног у потпуности га разумемо”, рекао је Саво Милошевић за “Вечерње новости”, “Мислим да је његова одлука потпуно природна, јер жели свакодневан рад у клупском фудбалу”.

Милошевић ће бити тај који ће морати да нађе новог селектора пред квалификације у којима ће наша репрезентација играти са Италијом, Словенијом, Републиком Ирском, Литванијом и Андором.

“До краја месеца биће познато име селектора који ће да предводи селекцију до 21 године. Сада само желим још једном, испред Савеза, да се захвалим Вељку на, верујем, обострано доброј сарадњи и наравно, свему што је учинио за наш репрезентативни фудбал”, истакао је Милошевић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here