Насловна Политика Патријарх Иринеј примио премијера Вучића

Патријарх Иринеј примио премијера Вучића

0
ПОДИЈЕЛИ

Председник Владе Србије Александар Вучић састао се данас са патријархом српским Иринејом кога је информисао о прошлонедељној посети КиМ нагласивши да положај Србије није нимало лак и да треба поступати мудро, одговорно и јединствено, док је патријарх похвалио труд који Влада улаже у препород државе.

NIKOLA SELAKOVIC, EPISKOP TEODOSIJE, ALEKSANDAR VUCIC, PATRIJARH IRINEJ I EPISKOP ARSENIJE

„Такав приступ нам је потребан у решавању свих проблема са којима се наша држава суочава, а значајно место у томе заузима дијалог са Српском православном црквом”, рекао је премијер на састанку у здању српске Патријаршије.

ALEKSANDAR VUCIC I PATRIJARH IRINEJ

Вучић је захвалио патријарху Иринеју на његовом сталном залагању за јединство српског народа и замолио га за разумевање тешкоћа са којима се држава суочава, саопштила је владина Канцеларија за сарадњу с медијима.

Патријарх Иринеј похвалио је труд који Влада Србије улаже у препород државе и изразио жељу за чешћим сусретима са представницима државног руководства, наводи се у саоштењу.

Састанку су присуствовали и министар правде Никола Селаковић, епископ рашко-призренски Теодосије, као и викарни епископ топлички Арсеније.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here