Насловна Политика Пајовић: Са Цетиња креће демократска смјена власти

Пајовић: Са Цетиња креће демократска смјена власти

1
ПОДИЈЕЛИ

DarkoPajovic

Побједом Позитивне Црне Горе на локалним изборима на Цетињу креће демократска смјена власти и друштвене промјене у Црној Гори, поручено је са завршне конвенције те партије у Пријестоници.

Лидер Позитивне Дарко Пајовић казао је да је доста било слушања и гледања Демократске партије социјалиста (ДПС) “ како варају и грађане и државу”.

“Доста смо слушали и гледали пренамагања Социјалдемократске партије како они нису крали већ су „само“ врећу држали овима што су крали, доста смо слушали како не може боље, доста смо слушали да су они снага државе, доста су нас варали”, навео је Пајовић.

Према његовим ријечима, на Цетињу такве ствари више неће проћи.

“Залуд вам преваре, залуд вам лажна обећања, залуд раскопавате улице, залуд сте кречили, Цетиње од вечерасне зна заништа друго осим за слободу, а слобода је увијек била позитивна”, казао је Пајовић.

Он је навео да “бој војује ДПС против Цетиња и Цетињана”.

“ Преторијанска гарда премијера сакупљена из бордова директора, кабинета градоначелника, секретара и директора по Подгорици и Будви, савјетника. Сви су се скупили, сви се храбре, али је страх од народне воље јачи. Залуд се храбре, Цетиње више не пристаје на њихове преваре”, рекао је Пајовић.

Он је казао да Цетиње више не тражи, већ захтијева све оно што му припада.

“Да млади могу да се школују и запосле, да радници могу да раде, да млади брачни парови остају на Цетиње и рађају своју дјецу, да могу да остарају у свом граду”, казао је Пајовић.

Он је навео да је Позитивна вечерас показала цијелој Црној Гори да има пут који је широк, на коме има мјеста за све, „осим за оне који варају, који краду, који немају намјеру да престану“.

“Вечерас трасирамо пут промјена у цијелој Црној Гори и пред Цетињане стављамо једноставан избор – ако све ово нијегола истина гласајте ДПС, а ако је истина гласајте Поизитивну Црну Гору. Је ли поштено? Ми не страхујемо од вашег избора”, рекао је Пајовић.

Према његовим ријечима, Пријестоница је одувијк била симбол одакле је све кретало “и зато је од вајкада Црна Гора у њу гледала”.

“Ми никога и никад нећемо салијетати и говорити „ајде, ајде, ела, ела, сто еура, сто еура“, јер то није Цетиње, то није Црна Гора”, навео је он.

Пајовић сматра да ће у суботу када се заврши гласање, дах слободе кренути са Цетиња.

“Тражим од вас да вјерујете у тај идеал. Црна Гора је вазда вјеровала у Цетиње”, поручио је он.

Носилац Листе Позитивне на локалним изборима Драган Цветковић казао је да су избори више од изборне трке за мандатима, “овдје се одлчује о даљој судбини државе”.

“Мијењајучи власт, мијењамо Цетиње, мијењамо Црну Гору. Цетињани, луча Цетиња поново гори. Изборни точак се завртио и 17. новембра зауставиће се на броју седам”, навео је он.

Цветковић је рекао да са Позитивном креће демократска смјена власти икрећу друштвене промјене у Црној Гори.

“Са цетињским новембром почиње „црногорско прољеће“, поручио је он.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    “Са цетињским новембром почиње „црногорско прољеће“, поручио је он.

    Cetinje je zavjano odavno,a ti kupi 2o kamiona drva ako misliš dobijati

    glasove.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here