Насловна Политика Пајовић одговорио на критике ДФ-а и Даниловића

Пајовић одговорио на критике ДФ-а и Даниловића

3
ПОДИЈЕЛИ

Предсједник Позитивне Црне Горе Дарко Пајовић казао је да је затечен количином неистина и спекулација које су се претходна три дана могле чути из опозиционих редова.

darko pajovic

Он је данас одговарајући на прозивке Демократског фронта рекао да је то дружина коју је и лидер успио да напусти. Подсјећамо из ДФ-а су оцијенили да је Пајовић за „кратко вријеме успио да постане позитиван једино на ДПС, и са овако отвореним набацивањем Ђукановићу, заслужује презир и осуду свих опозиционих бирача“.

“То је скупина људи која није успјела да убиједи њиховог предсједника да ишта вриједе зато их је и напустио. Треба ли да идемо са таквима. Е па нећемо”, поручио је Пајовић на конференцији за новинаре.

Пајовић није остао дужан ни Горану Даниловићу, за којег тврди да никога не може да учи шта је изборна воља.

„Кад Демократска партија социјалиста краде посланике то је пљачка, а кад Горан Даниловић краде то је у реду”, рекао је Пајовић

Према његовим ријечима Даниловић је безочно крао посланике па му је и то било мало и сад прозива Позитивну.

„Безочно је украо посланика Позитивне, па онда и своју партију и повео тог истог у тај Дефос, Демос, шта је већ то“ рекао је лидер Позитивне. Он је додао да ако у опозицији сад аимају овакво размишљање, треба се запитати какво ће оно бити ако некада дођу на власт. „Ми нећемо да будемо као они. 25 година покушавају да оборе власт и то је уродило плодом да је власт јача него икад“ рекао је Пајовић.

Пајовић је рекао да Позитивнон неће управљати нико други већ он, уз Предсједништво и друге органе.

„Позитивна неће бити опозиција држави. Ова странка је за ЕУ и НАТО, нећемо са онима који су против“ рекао је Пајовић и додао да је ДПС јесте партнер Позитивне када су у питању НАТО интеграције.

Он је казао да су спекулације да ће Позитивна „спасити“ власт ДПС-а уколико СДП крене да обара владу „фундаментална глупост“.

„Позитивна спашава ДПС? Од кога? Да ли СДП сједи удобно у Влади, са својим фотељама, аутомобилима? Позитивна је на парламентарним изборима наступила самостално, а ДПС и СДП на једној листи. Да ли су грађани гласали за ту листу да би Ранко рушио Мила? Не. Да ли су грађани гласали за Позитивну да будемо у власти са ДПС-ом? То су непринципијелне коалиције“ рекао је Пајовић.

Упитан да ли ће након сљедећих избора сарађивати са ДПС-ом, Пајовић је није искључио сарадњу са владајућом партијом.

„О свему томе ћемо након избора, када странка постигне добар резултат. Након тога видјећемо. Јасну су наши спољњополитички и политички приоритети“ закључио је лидер Позитивне.

3 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here