Насловна Политика Пајовић: ДПС-у одговара уситњена опозиција

Пајовић: ДПС-у одговара уситњена опозиција

0
ПОДИЈЕЛИ

Процес атомизирања опозиционе сцене није добар и опозицији су потребни реални, рационални и прагматични ставови, јер је то предуслов за демократску смјену Демократске партије социјалиста (ДПС), поручио је предсједник Позитивне Црне Горе, Дарко Пајовић.

darko-pajovic6

„Позитивна је обавила консултације са неким парламентарним и ванпарламентарним субјектима, са циљем снажења интегративних импулса, насупрот политичкој деструкцији коју једнако снажно форсирају ДПС и неки медијски тајкуни“, рекао је Пајовић.

Према његовим ријечима, мотиви ДПС-а су јасни, а то је уношење опште апатије како би лакше добили изборе.

Он је оцијенио да процес атомизирања опозиционе сцене није добар и дестимулишући је за грађане који желе промјене:„Немам дилему да ДПС-у највише иде у прилог уситњавање опозиције и узајамно прозивање ко је права, а ко крива опозиција“.

„Опозицији су потребни реални, рационални и прагматични ставови јер је то предуслов за демократску смјену ДПС-а. Ако их не буде имала, имаћемо још један талас изјава у којима се отровне стрелице одапињу на све стране, а које у јавности шаљу поруку фрустрације и неспособности да се смијени власт“, казао је Пајовић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here