Насловна Издвојено Паја тражио орден, а добио споразум: Пушке сам бацио у језеро да...

Паја тражио орден, а добио споразум: Пушке сам бацио у језеро да спасем народ

20
ПОДИЈЕЛИ

Рјешењем Вишег суда у Подгорици данас је усвојен споразум о признању кривице закључен између Специјалног државног тужилаштва и окривљеног Мирка Велимировића.

„Рјешењем Вишег суда у Подгорици (Квс.бр.149/16) усвојен је споразум о признању кривице закључен између Специјалног државног тужилаштва и окривљеног Мирка Велимировића у односу на кривично дјело стварање криминалне организације из чл.401а ст.4 у вези ст.2 а све у вези ст.1 КЗ ЦГ“, наведено је на сајту Вишег суда, уз додадно појашњење да против овог рјешења није дозвољена жалба.

Подсјећамо да је у новој верзији коју је понудио Мирко Велимировић, пушке којима је требало да се деси „државни удар“, он је уништио, расклопио и бацио у језеро, преносе „Вијести“. Он је нагласио да заслужује орден, а не суђење јер је наводно спасао црногорски народ и државу.

Велимировић и даље тврди да је од Александра Синђелића добио 30.000 евра да купи оружје које је група Братислава Дикића наводно требало да искористи и изазове оно што је Миливоје Катнић назвао „невиђеним крвопролићем“.

„За себе заслужујем орден да ми се додијели јер сам спасао црногорски народ и државу, а не да ми се суди. Из патриотских разлога сам ово урадио. Да бих се одужио црногорском народу који је спасао српску војску. Они који знају историју знају о чему причам,“ изјавио је Велимировић.

Према наводима специјалног тужиоца, Саше Чађеновића изјава Велимировићаје истинита и није бајка.

„Оправдано је да суд прихвати изрицање условне осуде од шест мјесеци условно на годину за кривично дјело стварање криминалне организације,“ казао је Чађеновић пред данашњу усвојену одлука Вишег суда у Подгорици, којим предсједава Борис Савић.

20 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  JADNI „PAJA“NIJE U TRENDU,ON MRČENIK NEZNA DA NJEGOVI MENTORI „NEVIĐENOG KRVOPROLIĆA“DAVNO SU SE ODREKLI MOJKOVAČKE BITKE I ČAK SU USPOREDILI NJIHOVO PLJAČKANJE KONAVLA I DUBROVNIKA „RATA ZA KRAVA“KOJE SU MORALI POSLIJE RATA VRAĆATI I PJEVUŠITI ČOBANSKE PJESME“SA LOVĆENA VILA KLIČE OPROSTI NAM DUBROVNIČE“SA ČASNOM BORBOM CRNOGORACA U ODBRANI BRAĆE U NEVOLJI NA MOJKOVCU.

 2. 0
  0

  Opste je poznato da kriminalci, kako srpski tako i crnogorski a bogami i svetski, veoma ozbiljno i odgovorno upraznjavaju istoriju iz crnogorsko-srpskih odnosa.Ko meni ne vjeruje neka pita Bebu Popovica.

 3. 0
  0

  Apsolutno se slazem sa gospodinom Tadic sve to dolazi iz iste kuhinje. Zbog cega sam istog misljenja?. Jednostavno sve treba povezati sa posetom Vucica Podgorici pre izbora.

 4. 0
  0

  – Za sve što govorim imam dokaze – tvrdi Katnić.

  On je rekao da je, pre nego što je grupa uhapšena, uspostavljena kontrola nad njima.

  – Zaustavili smo da se oružje unese u Crnu Goru. Trebalo je da uđe preko granice sa Albanijom. Oružje je uništeno – rekao je Katnić, navodeći da oružje ne prikazuju, jer nisu dozvolili da uđe u Crnu Goru.

 5. 0
  0

  Хвала ти Пајо.Е….. ти све од настанка до нестанка,и ко вјерује теби олоши последња.И тужилаштво које твој исказ јавно износи.Пи

 6. 0
  0

  Докле ћете да замајавате србски народ и свјетску јавност?! Игру око атентата је осмислио Вучић и послао свог агента за прљаве послове Дикића,који амгажовао сараднике БИА Синђелића и Паја пандура из Зубиног Потока. Све је платио Мило Ђукановић ,а медијски лоше спиновао Беба Поповић,који ради и за Мила и за Аљека Муслија(Вучића).Неколико четника из Шапца и Зубиног Потока су колатерална штета игре Мила и Аљека. Мирко Велимировић или Пајо Пандур(а не Паја) је познати сарадник Службе у Ибарском Колашину,који је ангажовао по договору са Синђелићем четнике из Зубиног Потока и Шапца. Срећом Колашинци су пуштени,а Шапчани су на несрећу још у затвору.Све би се распало мјехур од сапунице да Вучић није изрежирао и наставак приче са оружјем у Јајинцима и прађењем Милових противник по Србији. Чак је спиново обрачун са мафијом у НС,која је против њега и Мила,ко борбом против Милове мафије

  • 0
   0

   Децидно и све тачно у бобу.Ко је био на Косову и Метохији зна све ово.Свака част.

 7. 0
  0

  Fala ti Velimiroviću ka bratu , a vi Df-ovci se ne folirajte kad i mi i vi znamo da ste spremali reprizu juriša na Skupštinu od 24.X , i ponovo ste pukli pa se sad vadite , providno .
  Samo Katnicu ne posustaj nego do kraja sve istraži , pa svakom po zaslugama .

 8. 0
  0

  Крапови најбоље иду на пушке! Забациш пушке у воду и чекаш да се за њих ухвати крап…

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here