Насловна Издвојено „Орлови“ једва чекају да заиграју одбојку пред 70.000 навијача у Пољској

„Орлови“ једва чекају да заиграју одбојку пред 70.000 навијача у Пољској

0
ПОДИЈЕЛИ
Српски одбојкаши

Селектор одбојкашке репрезентације Србије Никола Грбић бодрио је своје пулене речима: „Одлично, хоћу да видим борбу“ на последњем тренингу пред вечерашњи старт Европског првенства у одбојци када „Орлови“ од 20.30 бију битку против домаћина Пољске пред 70.000 људи.

Спектакл може да почне и одбојка по важности од вечерас постаје аначајна као фудбал јер се очекује рекордна посета од 70.000 навијача на Националном стадиону против домаћина Пољске.

Грбић је данас на тренингу поделио екипу на две мање – по шесторица момака стајали су са обе стране мреже. „Ајмо, момци! Помери мало блок!“, причао је Грбић. „Ајде, бре, играјте!“, распламсавао је страсти Урош Ковачевић. „Замислите какав ће бити стадион када 70.000 људи дође да гледа!“, причали су готово углас у паузи између поена. Док су Срби тренирали, волонтери су вршили последње припреме за спектакл.

Никола Грбић

И баш када су се страсти распламсале појавили су се играчи пољске репрезентације, а Грбић је главом климнуо ка нашим момцима и тако им ставио до знања да престану да играју шест на шест. „Ајде, још неколико лопти ми дигни“, причали су играчи међу собом.

Још једном је Грбић окупио момке око себе. Кратко се задржио у разговору да њима. Давао им је последње инструкције. А онда су Орлови гласно викнули „Србија“.

Све приче покрај терена су испричане. Сада је време за ону најважнију. Ону која ће бити испричана на Националном стадину у Пољској. Надамо се да ће имати срећан крај по Србе на Европском првенству.

Извор: Новости

 

ПОДИЈЕЛИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here