Насловна Политика Опозиција: Нећемо у Катнићев парламент

Опозиција: Нећемо у Катнићев парламент

5
ПОДИЈЕЛИ

Предлог комесара Европске комисије Јоханеса Хана да се у парламенту формира посебан одбор који би се бавио догађајима током изборног дана опозицији је неприхватљив прије него им се гаранту је одржавање нових избора.

Хан је током посјете Црној Гори указао да је могуће формирати посебно тијело које би се бавило наводним државним ударом и другим догађајима који су се одиграли 16. октобра.

Из Владе нису одговорили на питања Вијести да ли ће премијер Душко Марковић иницирати дијалог са опозицијом и формирање    посебног скупштинског одбора који би истраживао државни удар.

abazovicПотпредсједник УРА Дритан Абазовић и функционер Демократског фронта Небојша Медојевић сагласни су да нема формирања одбора док се не договори одржавање нових избора.

Не можемо да учествујемо у раду парламента који је на тај начин конституисао већину. Одлука остаје све док друга страна која је чинила злоупотребе не пристане на понављање парламентарних избора у разумном року“, рекао је Абазовић.

Nebojsa MedojevicМедојевић је навео да је Хану саопштио да ДФ скупштину зове Катнићев парламент.

Ако се направи одбор, и ми будемо кроз њега писали тужбу, морамо је послати Миливоју Катнићу који је дио криминалне организације“, рекао је Медојевић.

Он је додао да је понуда ДФ-а иста, прелазна влада са коминистрима, која ће припремити услове за изборе.

Медојевић тврди да му Катнић тражи изјаву о плановима ДПС-а

Медојевић је јуче на Твитеру написао да је специјални тужилац Миливоје Катнић тражио његову изјаву због информација које је ДФ предао о наводним плановима ДПС-а да покраде изборе.

Предао сам Катнићу информације о плану ДПС-а око инцидената на дан избора, куповине личних карата, довођења дијаспоре прије два мјесеца. Данас тражи моју изјаву, написао је Медојевић.

5 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Једини рецепт да се доскочи крађама и лажима зловласти и неискреној Европи и њеним плаћеницима је бојкот. Они имају разне тактике и разна лица. Прво пријете. Ако не успје позивају на дијалог. ако и то не иде почну да моле. Чекају да виде на шта ће им противник одреаговати. Нити нам треба разговор са оваквом власти , ни са оваквом Европом. А што би тек шамар био да сама Црна Гора гласа против НАТО-а. О томе би тек свијет причао. Повратили би бар мало потпуно потрошене части. Шалим се НАТО слуђеници. Ући ћете ви у НАТО већ у јануару. Штета би било да не осјетите једину срећу за коју свој испуњени живот живите.

 2. 0
  0

  Nagodbe su neumesne, politicki nepristojne i prjevarne!
  Kako i to moze, da vec prjevarena opozicija samu sebe, jos jedanput i konacno, prjevari!?
  Posle … pisi propalo.
  Sta drugo?

 3. 0
  0

  Vec stigao ISIL u vjecnu nasu!?
  Silno me uplasilo, moracemo jopet na prinudni rad.
  Da opravimo Tablju!
  Za izlozbu da spremimo.
  Izlog da opremimo.
  Davna nijesmo … uzeljeli smo Turaka!
  Kako je nama u ovu najljepsu nasu Planinu – bez njih, jos od onda, dosadilo!
  Jedni drugima oci da povadimo, kako oni utjekose.
  … Dobro nam dosli!
  Feride, osvjezices mi dan i godine duge.
  Kao najrodjenijem ti se radujem.
  Povedi jos koje ture, da se ne potrzem zalud za tebe jedna, ko nijedna.
  Ela, junace!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here