Насловна Политика Опозиција наставља са бојкотом парламента: Не улазимо док се не истражи „државни...

Опозиција наставља са бојкотом парламента: Не улазимо док се не истражи „државни удар“

1
ПОДИЈЕЛИ

Опозиционе партије неће доставити списак кандидата за чланове скупштинских одбора и поред захтјева представника власти да то учине до данас, преносе „Вијести“. Посланик коалиције Кључ Дритан Абазовић рекао је да опозиција наставља са бојкотом парламента и да неће одговарати на позив владајуће коалиције.

„Одлучили смо да бојкотујемо активности парламента, они су се сад нашли у чуду зато што не могу на регуларан начин да формирају тијела, то је њихов проблем,“ рекао је Абазовић телевизији „Вијести“.

Формирање паралелног парламента?

Подсјетимо, предсједник Административног одбора Љуиђ Шкреља позвао је раније опозиционе партије да до данас предложе своје чланове за 14 осталих парламентарних тијела.

Са друге стране, опозиција разматра моделе политичког дјеловања током бојкота парламента као што је формирање паралелног парламента који би чинили посланици који бојкотују рад Скупштине Црне Горе.

„ДФ је уједињена опозиција која не учествује у раду Парламента, што значи да је пола Црне Горе ван политичког живота,“ нагласио је члан предсједништва Демократског фронта (ДФ) Андрија Мандић гостујући на ТВ Русија 24, и додао да се бојкот наставља док се не утврде чињенице о покушају државног удара.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Svi cete vi nazad u parlament osim fronta samo cekate pogodan trenutak prevaranti jedni.Cekate da se zavrsi istraga a ovo lud covjek vidi da je obicna farsa sram vas bilo.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here