Насловна Друштво Опет провокације: Застава Исламске државе у Горњој Маочи

Опет провокације: Застава Исламске државе у Горњој Маочи

0
ПОДИЈЕЛИ

У вехабијској заједници у Горњој Маочи поново су истакнуте заставе терористичке организације ИД, док полиција још трага за барјацима и особама које су их на истом мjесту поставиле почетком прошлог мjесеца

Tan2015-3-12_102545700 _620x0

На фотографији која је објављена на друштвеним мрежама, снимљеној у уторак, види се једна кућа у Горњој Маочи на којој су три заставе Исламске државе.

У дворишту куће на којој су истакнуте заставе види се вехабија Едис Боснић, а ријеч је о истој кући на којој су обиљежја ИД били истакнута и прошлог мјесеца.

Боснић је тада изјавио да он и остали припадници вехабијске заједнице у том насељу немају ништа с тим, те да су заставе поставила двојица њима непознатих људи, подсјећа лист.

Портпарол Тужилаштва БиХ Борис Грубешић рекао је да не може давати никакав коментар о поновном истицању обележја злогласне терористичке организације у Горњој Маочи.

Приликом прошлог истицања застава, у село су упали припадници Агенције за истраге и заштиту БиХ али су оне до њиховог доласка уклоњене, подсећа Глас Српске.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here