Насловна Политика ДНП у Бијелом Пољу подржава бојкот рада Скупштине Црне Горе

ДНП у Бијелом Пољу подржава бојкот рада Скупштине Црне Горе

0
ПОДИЈЕЛИ

Општински одбор Демократске народне партије Бијело Поље, на данашњој сједници једногласно је подржао одлуку о бојкоту рада Скупштине Црне Горе. Такође на сједници је анализиран и укупни амбијент током одржавања протеклих парламентарних избора на подручју бјелопољске општине, и с тим у вези ОО ДНП БП је изразио задовољство постигнутим резултатима ДФ-а у тој општини.

На сједници ОО ДНП је истакнуто да је и поред бројних неправилности, пријетњи и уцјена, Демократски фронт у Бијелом Пољу освојио преко пет и по хиљада гласова, што је скоро за трећину више него на парламентарним изборима одржаним прије четири године.

На сједници је саопштено и да је овом изборном резултату Демократског фронта у Бијелом Пољу велики допринос дао Општински одбор ДНП-а, и констатовано да треба наставити с досљедном и бескомпромисном борбом против актуелног режима, како на државном, тако и локалном нивоу.

Општински одбор ДНП Бијело Поље дао је пуну подршку предсједнику партије Милану Кнежевићу, као и предсједништву ДФ-а, у активностима на разобличавању афере „државни удар“, и подржао одлуку о бојкоту рада парламента.

Истакнуто је да је пласирање информације у медијима о тзв. “државном удару” током изборног дана директно утицало на изборни резултат, због чега су избори од 16. октобра били нерегуларни, те њихов резултат не одражава слободно изражену вољу грађана.

ОО ДНП Бијело Поље је поздравио напоре предсједништва ДФ-а на обједињавању опозиције и тражењу заједничког модалитета даљег дјеловања.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here