Насловна Политика ОО ДЕМОС Бар: Покушај хајдучије Даниловића у Бару врхунац комедије

ОО ДЕМОС Бар: Покушај хајдучије Даниловића у Бару врхунац комедије

3
ПОДИЈЕЛИ

Бивши предсједник ОО Бар Александар Ракочевић очигледно никако да се помири са тим да су му још прије 20ак дана чланови ОО ускратили повјерење и убједљивом већином изгласали његову смјену, налази се у заједничком саопштењу предсједника ОО ДЕМОС -Бар Сава Вујошевића и предсједника ИО ДЕМОС – Бар Виктора Дедаја.

„Баранима је познато дријемање бившег предсједника Ракочевића, зато и изазива подсмјех ова нагла агилност презентована кроз његово саопштење којим, лажно се представљајући, обмањује јавност и саопштава неистину.

У својој паралелној стварности Ракочевић је и даље на челу барског ДЕМОС-а, и са те позиције је очито направио виртуелни одбор на којем је донио неке одлуке које одговарају његовом ментору.

Стварност је, наиме потпуно другачија. Једина истина је да је барски ДЕМОС убједљивом већином одбио нестатутаран захтјев распуштеног Извршног одбора на челу са бившим предсједником тог тијела Гораном Даниловићем.

Ракочевићева виртуелна сједница ОО, само је још један доказ да главни инспиратор И организатор пуча Даниловић не бира начин како би коначно остварио свој недосањани сан – да постане предсједник неке партије, па макар и партије кумова и пријатеља.

Иако смо већ навикли на разрађен сценарио Даниловића И његове екипе да противно свим статутарним нормама на неким лажним одборима бирају делегате за њихову приватну скупштину, покушај хајдучије у Бару је врхунац комедије и неозбиљности, будући да је Ракочевић веома усамљен за спровођење тог подмуклог плана“ поручили су у саопштењу Саво Вујошевић, предсједник ОО ДЕМОС Бар и
Виктор Дедај, предсједник ИО ДЕМОС Бар.

3 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Харизматични “Ракоч“, сакупио интелектуалну, и елиту уопште – града Бара (ако не рачунамо њих 5-6:).
  Црни Даниловић, није ни слутио да ће му се коначно о главу обити разбијање партија.
  Са харизматичним ликовима – професором Радоњићем (Дон Кихот од Манче) и “Ракочем“ (Санчо Панса), не требају му противници! Цементирао је политичку пропаст.

 2. 0
  0

  Какви су ово идиоти, ови демосовци.

  Кад се овако јавно брукају, у ствари кад се само стотим дијелом показују какви су, не са полеђине, него у свом бићу, и по дибини, онда можете замислити шта један народ може задедити – ко што је задесили и снашло наш: да овакви идиоти воде државу.

  Дакле, све би урадили само да остану у политици, тј. на народним јаслама. Дакле, ништа им није свето.

  Велика сила помаже Демократском фронту. Само сила могла је на вријеме покренути ову двојицу (Лекића и Даниловића), да се сазују, да скину маске, и покажу ко су. Стварно – страшно! Један крене да руши Нову, а други Фронт. И, кад су одшенширали кратких рукава, сад попут шакала раскубују један другог.

  Да се пимолимо јутрос на овај празник , кад се све преображава…!

 3. 0
  0

  Interesantno kada su Lekic i Danilovic pokusali po necijem naredjenju da razbiju DF ti “ retrogradni oznojeni primitivni zaostali Srbi su presli ptwko toga veoma uljudno uz put razocarani postupkom Danilovica kao druga iz zajednickih bitaka.Taj rastanak je bio toliko civilizovan da je to primjetio i osvjedoceni srbomrzac Sukovic.“ I sta se sad desava :kad se razilaze dva tako velika gospodina kao sto su Lekic i Danulovic ta ugladjenost i naparfemisanost pada brale vrcaju uvrede kao po pijaci.Sta to bi moja gospodo? Bi ono sto i jeste na sceni.Crnogorska laz i licimjerje .Sto rekao pjesnik Jovovic :Nema vise gospode!!! Zivjeli nama lideri fronta onako retrogradni i oznojeni gospodu tipa Lekica i Danilovica ostavljam njima. Sloboda za Cadja i ostale Katniceve suznje!!!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here