Насловна Политика Оланд: Русији треба укинути санкције

Оланд: Русији треба укинути санкције

2
ПОДИЈЕЛИ

Председник Француске је рекао да би санкције које су западноевропске земље увеле Русији требало укинути уколико дође до напретка у решавању кризе у Украјини.

Putin-OlandМислим да санкције треба сада укинути. Оне морају да буду укинуте ако дође до напретка. Уколико не буде напретка, санкције ће остати на снази„, рекао је Франсоа Оланд у интервјуу Француском радију, пренео је АФП.

Оландова изјава уследила је након што је јуче немачки вицеканцелар и министар привреде Зигмар Габријел упозорио да би оштрије санкције могле да дестабилизују ситуацију у Русији и гурну земљу у хаос.

Габријел је истакао да то није у интересу Европе, пренео је АФП.

Циљ никад није био да се Русија политички и економски гурне у хаос, већ да се Москва врати за преговарачки сто„, рекао је Габријел у интервјуу за лист „Билд ам зонтаг“.

Ко год жели то изазваће много опаснију ситуацију за све нас у Европи„, навео је он, подсећајући да је Русија нуклеарна сила.

Према његовом мишљењу, они који желе још више да дестабилизују Русију економски и политички воде се потпуно другачијим интересима.

Неки у Европи и САД желе да виде старог ривала Русију на коленима, али „то није у интересу Немачке или Европе“, нагласио је Габријел.

Ми желимо да помогнемо да се реши конфликт у Украјини, а не да натерамо Русију да падне колена„, закључио је немачки вицеканцелар.

2 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  ………….. Зигмар Габријел упозорио да би оштрије санкције могле да дестабилизују ситуацију у Русији и гурну земљу у хаос.

  Габријел је истакао да то није у интересу Европе, пренео је АФП.

  „Циљ никад није био да се Русија политички и екон……

  Ako je a jeste CILJ AMERIKE da izazove velji RAT ,

  ali evo vidimo PONEKI GLAS iz EU da se buni – NARAVNO ako RUSIJA BUDE DOVEDENA u HAOSU da ce biti i HAOSA van njenih GRANICA to je samo jedna iskra nedje da se desi ,KOSOVO, BANJALUKA ESTONIJa PRIDNJESTROVO mozda KUBA itd,,,,Venecuela AFRIKA pa da RUSI VAN NJENIH TERITORIJA intervenisu itd…

 2. 0
  0

  Mora vam biti jasno da ste RANILI RUSKOG MEDVJEDA,

  a on ako je RANJEN i krvari -samo njegov KRIK ima da ODUVA EVROPU BUDALETINE JEDNE NESTACETE , ONA ce BITI BIJESNA i osveoljubiva i jako ljuta u to budute sigurni, ONA PRSTOM ukazuje na vas kao SREDSTVO AMERIKE sto ste doveli NACISTE u UKRAJINU ima da NAJEBETE.

  TO VASE foliranje ,,,,,,,,,,,,,Оланд: Русији треба укинути санкције,,,

  NE PROLAZI kod RUSKE DIPLOMATIJE,

  Kad polete prve RAKETE ove nase AUSTROUGARSKE BAGRE ima medju prve u MISJU RUPU DA POBJEFNU,

  RUSIJA nece MOLJAKATI a kada KRENE moj kurac cete je zaustaviti doklen je ona ZACRTALA itd…..

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here