Насловна Друштво Огласила се Народна странка Србије: Прогања нас држава

Огласила се Народна странка Србије: Прогања нас држава

Борићемо се док не променимо режим Александра Вучића и вратимо слободу и истину у Србију

0
Лазар Ђуровић

Потпредседник Извршног одбора Народне странке Лазар Ђуровић изјавио је данас да је процес који против њега води тужилаштво у Ивањици због догађаја на дан локалних избора у Лучанима, 16. децембра 2018. године, само наставак „фарсе и политичког прогона“ које режим спроводи над политичким противницима.

Дошли смо у Ивањицу на саслушање пред тужилаштвом као грађани који поштују институције државе Србије, за разлику од оних који су суспендовали државу на изборима у Лучанима и злоупотребљавају читав државни апарат у партијске сврхе. Лично сматрам да нема разлога да учествујем у таквој фарси и дајем легитимитет политичкој оптужници без утемељења у закону, јер смо покушали да заштитимо уставни поредак Србије и њене грађане, а које су малтретирали и притискали криминалци у џиповима без таблица и лажни фоторепортери са професионалном опремом на бирачким местима“, истакао је Ђуровић.

Он додаје да НС позива на саслушање у тужилаштво без икаквог разлога само још више учвршћују у уверењу да радимо праве ствари које погађају у срж представнике бахате и примитивне власти.

Борићемо се док не променимо режим Александра Вучића и вратимо слободу и истину у Србију“, рекао је Ђуровић.

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here