Насловна Политика Одбор Главног града Демоса: Даниловић предложен за предсједника странке

Одбор Главног града Демоса: Даниловић предложен за предсједника странке

2
ПОДИЈЕЛИ

Апсолутна већина чланова Одбора Главног града Демоса изабрали су једногласно листу кандидата за нови Главни одбор Демоса из Подгорице, саопштено је данас из ове партије. Скупштина странке, која ће се одржати 27. августа у Мојковцу, верификоваће њихове мандате.

„Подгорички одбор Демоса тако је први кренуо у изборну процедуру по Захтјеву већине чланова Главног одбора Демоса и обавезујућем упуству и критеријумима које је усвојио Извршни одбор на чијем челу је Горан Даниловић.

Одбор Главног града Демоса заказао је за сљедећи уторак Скупштину градске организације на којој ће се бирати и 60 посланика, представника Подгорице за Демосову Ванредну изборну Скупштину. Скупштина подгоричког Демоса имаће 140 делегата, а значајан дио њих изабраће мјесни одбори које Демос има на територији Главног града,“ наводи се у саопштењу Одбора Главног града Демоса и истиче:

„Одбор је предложио и кандидата за будућег предсједника странке. Одбор Главног града једногласно је подржао предлог предсједника, Горана Радоњића, да кандидат за предсједника Демоса буде Горан Даниловић, досадашњи предсједник Извршног одбора и посланик Демоса у Скупштини Црне Горе.“

Даниловић: Моје јавне понуде Лекићу су биле искрене

Даниловић се захвалио на подршци и још једном казао да су његове двије јавне понуде Лекићу, да се заједно повуку, биле искрене.

„Одговорио ми је нелегитимним и нестатутарним, наравно наводним, распустањем ИО и мојом смјеном! Поносан сам на вашу подршку и сада обавезан да је прихватим, јер не пристајем на хајдучију, зато што смо Странку стварали сви ми заједно! Ако и други одбори у складу са Статутом дају подршку, и ако на крају Скупштина све то потврди и изгласа, Демос ће наставити мисију грађанске Странке у којој се јасно и гласно говори ко си, за шта се бориш и против чега.

Нећемо кроз зубе, ако је то било коме важно, саопштавати ни припадност народу, ни религији. Бићемо уједињени у идеји да учинимо Црну Гору другачијом и сложном, да се изборимо за правду, богатог грађанина и слободу изнад свега. Дакле, Демос ће бити грађанска странка по мјери грађана, а не по извитопереном шаблону који је наметнут од режима и група којима је свака грађанска слобода непозната и мрска,“ казао је Даниловић.

Он је на крају саопштио да предстоји велики рад и комплетирање Демосових статутарних органа и тимова у најкраћем року.

„Мјера нашег успјеха су резултати на поштеним изборима. А након успјеха или пораза слиједи ново окупљање и ново бирање. Ваш суд је за мене закон и нећете морати да ме повлачите за рукав и тражите од новог тима Скупштину. Скупштина је прилика да побиједи нова идеја или да останете у мањини. Подједнако је часно обоје међу пријатељима,“ закључио је Даниловић.

Кандидати за Главни одбор Демоса у име подгоричког одбора су: др Предраг Бајић, Бранка Бешовић, Марија Вешковић, Јелена Влаховић, Милица Влаховић, Драгослав Вуксановић, Петар Брајовић, Јован Брајовић, Радомир Иванчевић, др Данило Јокић, Божидар Кулић, Ружица Мијајловић, Здравко Мишуровић, мр Сњежана Павићевић, Маријана Перуничић, Јулијана Поповић, Анђелко Радоман, Милосав Ракочевић, мр Мирко Рмандић, мр Стојан Сјеклоћа, Душан Слијепчевић, Саво Шофранац, мр Радоје Фемић и Жељко Фуртула. Др Горан Радоњић, као предсједник подгоричког одбора, члан је будућег ГО по функцији.

2 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  HAHHAHA, Danilovicu pravi stranku i bjezi od djeda Leke. Pravo u DF, ne rasipajte glasove. a Leka neka ide sa ovim NATO i gej uzdanicama Becicem i Krivokapicem

 2. 0
  0

  Lekić čekić dete vlasti..
  Sa gnjile će grane pasti…

  Danilović zvonce vlasti…
  Što dohvati upropasti…

  Demos osta ispod crte…
  Nema više trte mrte…

  Rahmetli ne prdi…
  Sretan im put kvislinški…

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here