Насловна Мозаик Одбојкашице у Калињинграду играју са Турском: Сервис за прво славље

Одбојкашице у Калињинграду играју са Турском: Сервис за прво славље

0
ПОДИЈЕЛИ

На старту турнира групе Ф у руском Калињинграду одбојкашице Србије од 16.40 играју са Турском. Наше даме у суботу (19.10) играју са Русијом, а у недељу (16.40) са САД

sp-nikolic_620x0

Неко ће у петак први пут осетити славље у Гран-прију. На старту турнира групе Ф у руском Калињинграду одбојкашице Србије, које су у Бангоку освојиле један бод, данас од 16.40 играју са Турском, која је првог викенда изгубила све три утакмице. Наше даме у суботу (19.10) играју са Русијом, а у недељу (16.40) са САД.

Селектор Зоран Терзић је опет „измешао карте“ и у Русију довео далеко јачи тим од оног који је послао на Тајланд. Вратила се капитен Маја Огњеновић, ту су и Јелена Николић, Бранкица Михајловић, Тијана Бошковић…

„Играмо са најјачим светским селекцијама, које одлично познајемо и учинићемо све да остваримо неку победу. Надамо се да ћемо у Гран прију достићи жељену форму за Светски куп у Јапану и ЕП“ каже Огњеновићева.

Табела: Кина, Бразил, САД 9, Италија, Русија, Јапан 6, Немачка, Белгија 3, Тајланд 2, Србија 1, Турска, Доминиканска Република 0 бодова.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here