Насловна Политика Одбијена Катнићева перфидна игра: Суд одлучио да Мандић не мора у притвор

Одбијена Катнићева перфидна игра: Суд одлучио да Мандић не мора у притвор

7
ПОДИЈЕЛИ

Један од лидера Демократског фронта, Андрија Мандић, неће ићи у затвор због предлога који је Специјално државно тужилаштво дало Вишем суду у Подгорици, јављају агенције.

У предлогу СДТ-а за предузимање мјера против Мандића стоји „основана сумња да је извршио кривично дјело стварање криминалне организације“. Предлог је услиједио након што је Мандић, почетком марта, наводно покушао да напусти државу иако му је забрањен излазак из Црне Горе.

“Рјешењем ванрасправног кривичног вијећа Вишег суда у Подгорици одбијен је као неоснован предлог-мишљење Специјалног државног тужилаштва Црне Горе, да се према оптуженом Андрији Мандићу одреди притвор због основане сумње да је извршио кривично дјело стварање криминалне организације из члана 401а став 2 у вези става 1 и 6 Кривичног законика Црне Горе одреди притвор по притворском основу из члана 175 став 1 тачка 1 Законика о кривичном поступку”, наводи се у образложењу Вишег суда.

Подсјетимо, портал ИН4С је и раније упозоравао на могућност оваквог сценарија од стране СДТ-а Миливоја Катнића. Према Катнићевој перфидној али и „провидној“ игри, да би спасао монтирану аферу „Државни удар“ и њен тотални крах пред судом, Катнић покушава да инсценира наводно бјекство лидере Фронта из Црне Горе, након чега би услиједило хапшење.

Свакако да је један од доказа да лидери Фронта који су отужени у поменутој монтираној афери не бјеже из Црне Горе одлука предсједништва ДФ-а према којој се Милан Кнежевић данас јавио на одслужење четворомјесечне затворске казне.

ПОДИЈЕЛИ

7 КОМЕНТАРИ

 1. 15
  0

  Мандићу, ви сте хероји Црне Горе. Нико вала у историји ових партија није водио такву борбу са дпс

 2. 16
  0

  Pa njima je to i cilj, da vas sve strpaju u zatvor kako bi posle mogli da kolo igraju jer ste vi jedina opozicija. Ovo ostalo je boranija koju Milo moze da vrti oko malog prsta

 3. 16
  1

  Оно за шта скидам капу Мандићу је храброст и одлучност. Врједности које треба да красе свакога ко жели да се ухвати у коштац са овим несојима из режима

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here