Насловна Политика Образ: Вучић и Дачић се понашају испод сваке границе достојанства

Образ: Вучић и Дачић се понашају испод сваке границе достојанства

5
ПОДИЈЕЛИ

Председник Покрета Образ Младен Обрадовић жестоко критикује власт због начина на који је у Србији дочекан председник Турске Реџеп Ердоган. Обрадовић сматра да се председник Србије Александар Вучић и министар Ивица Дачић понашају испод сваке границе достојанства.

„Има ли икога ко нас је убијао, пљачкао, спаљивао цркве, отимао Косово*, а да га Александар Вучић и Ивица Дачић нису дочекали хлебом, сољу и песмом на увце?,“ упитао је Обрадовић.

Лидер Образа је рекао да треба успостављати добре дипломатске односе са свима али да не треба прећи границу чувања достојанства свог народа.

„Нисмо чули од Ердогана ни једну поруку која би показивала да је он истински пријатељ Србије, чиме би заслуживао овакав пријем,“ рекао је Обрадовић.

Он је подсетио да је Турска учествовала у НАТО-агресији и каснијој окупацији Косова и Метохије, да су признали тзв. „Косово“ и да је Ердоган изјавио да је Косово* Турска.

„Вучић је хлебом и сољу дочекао генералног секретара НАТО, са Клинтоном се мазио, Блер и Шредер су му саветници, а Харадинај и Тачи коалициони партнери,“ објаснио је Обрадовић.

Он је Ивицу Дачића назвао циркузантом због његовог држања током посете Ердогана и певања на пријему.

„Да ли можете да замислите Лаврова како у Москви пева на увце Трампу? Дачић је обичан циркузант,“ каже Обрадовић.

Косово* – привремено окупирана јужна српска покрајина

Извор: Ослобођење

5 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Обојица као педери ниског морала и не могу другачије да дјелују. Вучић политички ренегат, издајник заклетве… горд,сујетан,шизофрен,осветољубив,демагог и слуга западних интереса. Дачић се бламира и код Трампа и са Ердоганом а као комуњара и није никакав Србин но улизица и камелеон.

 2. 0
  0

  Само треба читати највећег који се икад родио. „Црни дане, а црна судбино! О кукавно српство угашено, зла надживјех твоја свеколика, а с најгорим хоћу да се борим! Да кад главу раздробиш тијелу у мучењу умиру членови“. Јад и чемер. Фуј.

 3. 0
  0

  Понижењу нема краја. Грсђани хтели и дибили. Изроди дошли и мешетаре ради шаке власти. Докле год ћутимо биће тако. То је нсграда за Хајрадинаја Орића и колико још џелата?

 4. 0
  0

  Oprostite, ali izrazita većina građana Srbije je glasala za taj ološ, a isto to se može reći i za ovdašnju situaciju, s tim što ovi ovdje makar ne glume toliko nego otvoreno sprovode islamističku, velikoalbansku i NATO politiku!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here