Насловна Издвојено Обрадовић: Вучић и Мило уплатили 5 милиона евра заједничком шефу Пи-АР службе...

Обрадовић: Вучић и Мило уплатили 5 милиона евра заједничком шефу Пи-АР службе – Беби Поповићу (ВИДЕО)

6
ПОДИЈЕЛИ

Председник Српског покрета Двери, Бошко Обрадовић, је на конференцији за медије у Народној скупштини, изразио задовољство што су Двери након пет година власти СНС-а, имали прилике за један озбиљан дуел суочавања мишљења између власти и опозиције.

Рекао је да је тема је била буџет за 2017. годину и да он на овој КЗН жели изнова да укаже на све оне теме на које председник Владе Александар Вучић није имао одговор и на сваки други могући начин покушао да се у јавности што мање чује истина о ономе што су га Двери питале.

„Пре свега није нам одговорио на питање: шта ће бити са свим оним страначким запослењима у државној управи и са свим оним напредњачким кадровима запосленим по уговорима о привременим и повременим пословима упркос забрани о запошљавању.

Наравно избегао је да објасни зашто му је директорка Светске банке шефица и зашто не сме да потроши ни један динар из буџета ако не пита ММФ?

Избегао је да каже да због ММФ-а касни буџет у Скупштину. Није смео да каже ништа о банкарским дерикожама и корумпираним судовима од стране банака. О томе да је ударио на сиротињу, а никада није смео да удари на богате. Није смео да опорезује стране банке и да наплати порез тајкунима.

И оно што је најважније, како је успео да смањи 400 милиона динара за рад Скупштине, а да повећа милијарду и шест стотина милиона за рад Владе? То су вам уштеде по схватању Александра Вучића, како понизити Народну скупштину и како смањити примања изузетним људима који раде у стручним службама Народне скупштине“ – истакао је Бошко Обрадовић.

Обрадовић је рекао да је Александар Вучић реплицирао 38 минута на његово излагање, а да је он добио само два минута да одговори, и да овим путем поставља следећа питања, како би јавност била упозната:

Да ли је Александар Вучић уз помоћ свог блиског пријатеља Мила Ђукановића, уплатио заједничком Пи-Ар шефу, Владимиру Беби Поповићу 5 милиона евра у једној аустријској банци на рачун?

Да ли је Млађан Динкић и даље запослен у Влади Републике Србије, на пословима са УАЕ? Сам Вучић је својевремено држао робијашко одело Млађана Динкића. Види ли ико данас Млађана Динкића у затвору?

Зашто није основан анкетни одбор о изборној крађи, већ се и даље наставља Вучићева фарса о такозваним нерегуларним изборима, а нема храбрости да се заиста формира тај анкетни одбор и да се утврди истина – рекао је Бошко Обрадовић.

Обрадовић је још додао да у Влади седи пола ДОС-а и да Александар Вучић нема ни један једини дан радног стажа мимо политике. Као и да је Александар Вучић цео живот на скупштинској плати и у скупштинском ресторану.

„Посебно је увредљиво за све нас да нам Александар Вучић каже да он живи од 100 хиљада динара плате. Па да ли било ко у Србији верује да Александар Вучић, коме је само школарина за сина износила пар хиљада евра, живи од 100 хиљада и хвали се својим поштењем?“ – закључио је председник Двери.

„Такође, веома је забрињавајуће зашто нема пореза за богате у Србији и пореза на екстра профитере и стране банке и зашто тајкуни још нису платили порез који дугују? Томислав Николић је јавно изјавио да је његову и Вучићеву кампању финансирао лично Мирослав Мишковић. Па ко кога онда ту лаже?

И знате ли како изгледа плаћање пореза у тајкунској визији Александра Вучића? Држава да повољан кредит једном од највећих медијских тајкуна Жељку Митровићу, а онда Жељко Митровић од државних пара, које му је дао Александар Вучић, врши пропаганду преко Пинка и тим парама Митровић почне да враћа порески дуг.

И на крају, моја је обавеза да станем у заштиту свих грађана централне и западне Србије, који говоре веома слично као ја, што је граматички и исправно и нема разлога да Вучић вређа било који крај Србије и говор који је у њему заступљен.

Међутим, не боли Вучића акценат којим ја говорим, њега боли што смо на десет изборних места на локалним изборима у Чачку победили Вучића и СНС, што сам у родном селу добио 40% гласова, а у кварту у Чачку где живим 37% гласова, а Двери 25% гласова у Чачку. То га боли. Што бунт против његове власти долази из западне Србије“ – закључио је Обрадовић.

Бошко Обрадовић је на крају конференције истакао да се Двери радују ванредним парламентарним изборима, и да ће Вучић морати да покраде много више гласова да би избацио Двери из Народне скупштине.

Рекао је да на следећим изборима СНС само може да пада, јер за пет година нису остварили ни једно своје предизборно обећање, а Двери могу само да расту, јер су грађани Србије тек сада имали прилику да виде шта Двери заиста имају да им кажу и да је сигуран да на следећим изборима Двери добијају много већу подршку грађана Србије.

6 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Nije im lako da od svoje sirotinje odvajaju za bebu i ko zna zasta jos. A bogme nije lako ni lagati toliko, jer su se u svoje lazi upetljali kao pile u kucine.
  Lako im je otimati od penzionera i sirotinje pricajuci im bajke da ih uspavaju, da se ne probude. Bezocni lazovi i hohstapleri.

 2. 0
  0

  Srbija je hipnotizirana.
  U stanju hibernacije.
  Daleko je ona, van sebe izbezala.
  Spava …
  Kad onaj pucne prstima i probudi je, probuduce milione Jovana bez Zemlje.
  Srbiju bez Zemlje!
  Srbiju koje nema!!!

  • 0
   0

   А ја што ћу, али са киме ћу?
   Мало руках, малена и снага,
   једна сламка међу вихорове,
   сирак тужни без нигђе никога…
   Моје племе сном мртвијем спава,
   суза моја нема родитеља,
   нада мном је небо затворено,
   не прима ми ни плача ни молитве

 3. 0
  0

  Браво и хвала ти добри мој брате Боле.Воли те и поздравља твој друг и брат Ерке.Ти си свијетло Србије,шумадинац наш и подршка наша.А и ми твоја.Видимо се на Златибору да прославимо заједно побједу у Србији ускоро.Ти ћеш да побједиш и Двери јер су сви искрени и национално одговорни Срби уз тебе.С вером у Бога,свануће сунце слободе и у Црној Гори.А тог издајника и друга му Мила Беба рекетира и вуче за нос,и нек вуче кад може.Сам знаш,свак ком је лакирана бубашваба био савјетник изгубио је на крају.И ова ће два шпијуна запада брзо у пензију.Увјек уз вас и са вама Ерке и његови момци.Живјели ми.

 4. 0
  0

  Живио Бошко Обрадовић.Шпијуни су Вучић и Мило а не борац као ти.Него то свако зна више.

 5. 0
  0

  A koliko para su ulozili u te izbore americke?Drug Dahlan,Cane i ovaj dvojac?Ali dzaba ,udjose u pogresan voz.E sad ce da se cesu malo,a mi cemo uz pomoc Rusije konacno progledati.Blizu je kraj vladavine ovih klovnova.Naprijed braco,svi zajedno u pobjedu.U slavu.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here