Насловна Политика Обрадовић: Шутановац и Вучић у договору да избаце КиМ из Устава

Обрадовић: Шутановац и Вучић у договору да избаце КиМ из Устава

0
ПОДИЈЕЛИ

Шеф демократа, Драган Шутановац, изјавио је да је Демократска странка оформила тим стручњака за уставно право који ради на дефинисању предлога за промјену Устава. Тим поводом, предсједник Двери изјавио је данас да се Шутановац у својој изјави утркује са Вучићем, ко ће бити бољи, јачи и бржи зачетник промјене Устава Републике Србије, саопштено је из Српског покрета Двери.

„Шутановац наводно прозива Вучића, како ништа не ради по питању промене Устава, већ само симулира такве тежње. Међутим, све ово поново представља наставак ријалити шоуа Александра Вучића, само са новим актером, Драганом Шутановцем,“ нагласио је предсједник Двери Бошко Обрадовић.

Велеиздаја ће проћи неприметно

Обрадовић је истакао да је ова изјава скандал, који представља директан договор Шутановца и Вучића са Западом како би се убрзала промјена Устава и избацила преамбула о Косову и Метохији у саставу Србије.

„Бесмислено је овако важно питање везивати за изборе у Београду, иако је нама јасно зашто желе да овај чин ставе под сенку београдских избора. Медији неће постојати, сви државни ресурси биће укључени у Вучићеву кампању и велеиздаја ће проћи неприметно.

Ово је доказ да су политике СНС и ДС исте. Не би нас чудило када би Вучић и Шутановац имали заједничког кандидата за градоначелника Београда,“ казао је Обрадовић и додао:

„Грађани Београда на предстојећим београдским изборима не желе договоре око поделе политичког плена између СНС и ДС, већ алтернативу и садашњем и бившем режиму.

Двери раде на томе и ускоро ћете видети прве плодове тога рада.“ 

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here