Насловна Политика Обрадовић: Шпанија више брине о КиМ него Србија

Обрадовић: Шпанија више брине о КиМ него Србија

1

Предсједник Двери је осудио учешће делегације Србије на самиту у Софији и поздравио став Шпаније поводом овог питања, истичући да је послао и писмо захвалности амбасади Шпаније.

У име Српског покрета Двери изражавам протест против учешћа највише државне делегације Србије на самиту у Софији на коме ће – представљени и прихваћени на државном нивоу – учествовати и представници лажне државе Косово. Зар је могуће да Шпанија више брине о поштовању територијалног интегритета и суверенитета Србије од самих наших власти?“ – рекао је Обрадовић и питао који то спољно-политички изговор и разлог може бити пречи од борбе за очување КиМ у саставу Србије.

Он је питао да ли је ЕУ важнија од очувања сопствене државе и на којим изборима је актуелна власт добила мандат да доноси такве одлуке.

„За кога ради наша власт? За српске националне и државне интересе или за интересе ЕУ? Ако се актуелна власт опредијелила да иде у Софију (ЕУ) по сваку националну цијену, спремна да на том путу жртвује Косово и Метохију, постављамо питање на којим изборима је добила мандат народа за то?“ – рекао је Обрадовић.

Предсједник Двери је недавно послао писма захвалности амбасадама Шпаније, Кипра и Румуније поводом става ових држава везаних за учешће лажне државе Косово на самиту у Софији.

1 КОМЕНТАР

  1. 1
    0

    Mali Alek ,av av, psihopata,izdajnik,I to ne krije, dousnik od vajkada,Al glumac I folirant doduse na izdisaju kakvog bilo nije u istoriji,za oskara. Pripreman ,obucavan za tihu postepenu izdaju, ciji se glavnih cin blizi polako…

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here