Насловна Политика Обрадовић: Митровић је ушао у задругу са Вучићем и Харадинајем

Обрадовић: Митровић је ушао у задругу са Вучићем и Харадинајем

1
ПОДИЈЕЛИ

Оно што сигурно знам је да ја нећу у Вучићеву и Митровићеву задругу, али Жељко Митровић хоће у затвор, саопштио је данас лидер Српског покрета Двери Бошко Обрадовић.

„Унизити и обљутавити још једну традиционалну српску институцију каква је задруга – само је још један у низу потеза актуелне медијске и политичке власти којим се понижава све што је српско, нормално и традиционално у Србији. Сви ми помало јесмо и бићемо мајмуни све док дозвољавамо да нас таквима праве (за)другари Жељко Митровић и Александар Вучић,“ казао је Обрадовић и нагласио:

„Уместо да је у затвору и да су сви ријалити програми у Србији забрањени а ПИНК-у одузета национална фреквенција – политички прелетач Жељко Митровић ради шта хоће, бахати се и богати а не плаћа порез држави и плате запосленима. Док за све то време користи телевизију са националном фреквенцијом (која је јавно а не приватно добро) за бесомучне и увредљиве личне нападе на политичке противнике власти, надлежно државно регулаторно тело за електронске медије ћути.“

Власт улази у „политичку задругу“ на КиМ са ратним злочинцем Харадинајем

„Док су грађани Србије бомбардовани новим ријалити шоуом који прелази све границе морала и смисла – наша власт улази у ‘политичку задругу’ на Косову и Метохији са ратним злочинцем Рамушом Харадинајем. То и јесте главна улога још једног од задругара у овом подухвату, Жељка Митровића: да се народ анестезира бесмисленим и умоболним медијским садржајима док нам власт ради шта хоће. Оно што сигурно знам је да ја нећу ући у ову Вучићеву и Митровићеву задругу са Рамушом Харадинајем, али Жељко Митровић хоће у затвор,“ нагласио је лидер Двери.

Он је подсјетио да је Жељко Митровић „верни слуга свих режима од ЈУЛ-а, преко ДОС-а, до СНС-а“.

„Кључни знак да су се праве политичке промене коначно десиле у Србији биће онај дан када Жељко Митровић заврши у затвору, а његова телевизија у срамној историји модерне моралне прљавштине, кича, шунда, простаклука и невиђене медијске проституције. Нема политичких промена без промене система. А у медијском срцу корумпираног, лоповског и простачког владајућег режима налази се ТВ ПИНК и Жељко Митровић,“ напоменуо је Обрадовић и истакао:

„ПИНК је за Вучића нова ТВ Бастиља. Испирање мозга грађана Србије које на ТВ ПИНК траје 24 сата дневно је жила куцавица ове власти. Вучић не постоји без ријалити хлеба и игара, и пројекције ружичасте стварности са ТВ ПИНК. Јер, не заборавите његове историјске речи које је својевремено изговорио гостујући на задругарској ТВ ХЕПИ пре неколико година: „ПАРОВИ, ЈА, ПА ПАРОВИˮ. То је слика ове власти, то је начин њихове владавине, то је она пропаст Србије коју морамо зауставити, ако не желимо да нас и даље све заједно (за)другари Жељко Митровић и Александар Вучић праве мајмунима.“

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Obradoviću, potpisujem! Zanimljivo je da i dukljanski neonacisti imaju svoju PINK „filijalu“, tzv. „PINK M“ koja po lažima, bestijalnostima, falsifikatima, prostakluku, šovinizmu, propagiranju nacionalne, rasne i vjerske mržnje nimalo ne zaostaje za svojom PINK „mamom“ u Beogradu!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here