Насловна Политика Обрадовић: Министар пољопривреде је признао да ради за тајкуне и странце

Обрадовић: Министар пољопривреде је признао да ради за тајкуне и странце

0
ПОДИЈЕЛИ

О Закону о пољопривредном земљишту није била ни једна јавна расправа. Није био ни расписан референдум да се види расположење народа, нити је постојала жеља да се преоговара са Бриселом о ССП-у, што су радиле све земље на путу уласка у ЕУ –  рекао је Обрадовић.

„Ова Влада ради све у интересу странаца, док су грађани Србије за ову власт небитни.

То је чак и сам министар признао када је рекао да они ово раде како би могли да отворе конкуренцију на тржишту да би домаћим тајкунима странци могли да буду конкуренти. Дакле, уместо да су са једне стране ухапсили домаће тајкуне, послали их у затвор, одузели им незаконито стечену имовину у пљачкашким приватизацијама и сва средства државе преусмерили ка домаћој привреди и пољопривреди, а посбено у овако тешким годинама за српско село, они брину само како да испоштују ЕУ зарад опстанка на власти“ – рекао је Обрадовић.

Председник Двери је истакао да је невиђени скандал да у образложењу стоји да држава Србија обезбеђује сигурност да држављани ЕУ имају иста права као држављани Србије у куповини непокретности у Србији.

„Да ли је брига ове Владе заштита интереса држављана ЕУ или грађана Србије, а наше село су ове године погодиле елементарне непогоде и држава није пружила никакву помоћ и подршку?“ – закључио је Бошко Обрадовић.
 

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here