Насловна Политика Обрадовић: Двери неће гласати за продају наше земље странцима

Обрадовић: Двери неће гласати за продају наше земље странцима

0
ПОДИЈЕЛИ

Ако Брисел каже, ајмо напредњаци сви скочите у бунар, они ће скочити, а овакво скакање у бунар,, изјавио је предсједник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић.

У Скупштини Србије данас се говорило о усвајању Закона о пољопривредном земљишту, који ће омогућити да странци од 1. септембра 2017. године могу да купују нашу земљу.

Том приликом, предсједник Двери, Бошко Обрадовић, рекао је да су Двери апсолутно против оваквог закона и против било које идеје о продаји нашег земљишта странцима.

„Као што се СНС одриче КиМ, тако се сада одриче и остатка државе Србије и овим је кренула у још једну врсту предаје наших националних и природних богатстава, а то је управо наше пољопривредно земљиште.

Сви знамо да ни једна држава која је ушла у ЕУ није ушла са једним оваквим законом, а Мађарска је чак у Уставу унела забрану о продаји земље странцима, што ће и Двери размотрити када дођемо на власт.

Ово је само наставак погубног пута у ЕУ по сваку цену и наставак политике ДС-а и још један доказ да су ДС и СНС исти по питању кључних тачака у спољној политици.

Двери предлажу да се овај закон одбије и тако неће бити примене ССП-а, и странци неће моћи да купују нашу земљу,“ закључио је Обрадовић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here