Насловна Поглед Обрадовић: Без Ђукановића не би било СНС, Вучић спреман да му жртвује...

Обрадовић: Без Ђукановића не би било СНС, Вучић спреман да му жртвује српске држављане

8
ПОДИЈЕЛИ

Без Мила Ђукановића не би било СНС, наводи Бошко Обрадовић, предсједник Српског покрета Двери, преносе „Факти“. Он је нагласио да Ђукановић има огромну улогу у формирању и одржавању ове партије, а сада му Вучић враћа услугу монтираним процесима у Црној Гори у вези са наводним државним ударом.

„Када Александар Вучић отвара нову страницу односа са ХДЗ-ом или Едијом Рамом иза тога увек стоји пословна комбинација, али не у економском интересу Србије већ у искључивом личном интересу Александра Вучића и његовог окружења.

Када у Србију доводи Тениса – то је онда дуг Ангели Меркел и ко зна која додатна лична пословна комбинација. Слично је када је у питању извоз оружја или већ традиционални посао за личне комбинације свих режима – путно асфалтирање у Србији, које је Вучић поверио Звонку Веселиновићу.

Посебно треба испитати токове новца који од стране Владе Србије и СНС иде страним лобистичким кућама попут британског „Bell Pottingerˮ- аили који је Вучић послао породици Клинтон као подршку председничкој кампањи Хилари Клинтон“, каже Обрадовић.

Он наглашава да је врхунац политичко-пословног круга српског премијера Вучића Мило Ђукановић којем је као услугу за формирање и помагање странке спреман да жртвује спрске држављане:

„Врхунац овог политичко-пословног круга пријатеља Александра Вучића свакако је Мило Ђукановић, који има огромну улогу у формирању и финансијском одржавању СНС-а. Без Мила Ђукановића не би било СНС-а. Сада Вучић ту услугу враћа Ђукановићу кроз подршку монтираним процесима у Црној Гори у вези са измишљеним државним ударом на дан избора. Вучић је ту спреман да жртвује и српске држављане који су лажно оптужени од стране црногорског тужилаштва.“

Безбједност Ђукановићима и њиховом богатству обезбиједиће Вучић у Србији

djukanovic-vucic

Међутим, наглашава Обрадовић, ту није крај овој вишегодишњој чврстој коалицији између Ђукановића и Вучића.

„Главна поента ове коалиције је у обезбеђивању безбедности за породицу Ђукановић и њихово богатство. Улога Вучића је да – пошто то више није могуће нигде на свету – ту безбедност Ђукановићу обезбеди у Србији.

Мило Ђукановић већ дуже време нема где да побегне и опере опљачкане паре у Црној Гори, па му логистику за то у Србији пружа Александар Вучић. Један од главних начина за прање Ђукановићевих пара јесте управо пројекат ‘Београд на води’, у коме су страни инвеститори само маска за прање Ђукановићевих пара,“ нагласио је Обрадовић, пренијели су „Факти“.

Он је напоменуо да овдје посебно треба испитати улогу Владимира Бебе Поповића и Вучићевог кума Николе Петровића.

„На тај начин је Србија постала држава која пружа заштиту једном од највећих балканских криминалаца,“ каже предсједник Двери и истиче:

„Када ствари сагледамо из овог угла, са Вучићеве главе спада лажни ореол борца против криминала и корупције, поштењачине који је сва своја интересовања посветио бризи за добробит Србије, и добијамо једну потпуну другу слику која мора бити забрањена за јавност како би се и даље стварала лажна слика о новом највећем сину свих народа и народности.

Зато позивам Александра Вучића на директан ТВ дуел на коме ће јавности објаснити све своје политичко-пословне комбинације: од ХДЗ-а и Едија Раме, преко Тениса, Британаца и Хилари Клинтон, до Звонка Веселиновића, Николе Петровића и Мила Ђукановића.“

8 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Sve jeste tacno, al narodu treba otvoriti oci nepobitnim dokazima, kojih sigurno ima. Treba se malo vise angazovati, jer ovu gubu nije lako otresti. Ucite nesto od pravih komunista koji su znali da se zrtvuju i bore za ideale.
  Ovo je klasna borba sa surovim i perfidnim eksploatatorima koji sluze sebi i tudjim interesima i ponizenih i obespravljenih. Nemojte stalno brojiti krvna zrna. Svi smo isti ispod koze.

 2. 0
  0

  Nemojte mi brata srbina gospodina Vučića dirati !!!
  Kao pravi brat , gospodin Vučić je snimio ove teroriste , i proslijedio dokaze tužilaštvu , pa je ostalo samo da se uhite domaći izdajnici !
  Nadamo se da će g.Katnić uskoro staviti tačku na ovaj slučaj terorizma i izdaje svoje domovine !!!

 3. 0
  0

  General Simović u rukama Kominterne. Onradovicev put od krsta do žute petokrake,kao Simovicev od krsta do crvene petokrake. Sve je jasno.

 4. 0
  0

  Transparent navijača Partizana na košarkaškoj utakmici sa AEK-om :
  ZA ČAST, POTOMKE I ZEMLJU SVOJU, SRPSKA ĐECA STAJAĆE U STROJU!
  … Kao direktna poruka na šiptarsko provociranje na sjeveru Kosova.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here