Насловна Политика НСП: САД гурају Србију ка избору – или НАТО или Европа

НСП: САД гурају Србију ка избору – или НАТО или Европа

1
ПОДИЈЕЛИ

Очигледно је да ће током посјете САД, предсједник Србије бити стављен пред избор: или НАТО или Европа?! Одлука НАТО значи да Србија моментално мора да прекине све односе са Русијом и сведе их на ниво који данас има Црна Гора, оцијењено је из Народног слободарског покрета.

Како се наводи, Србија би у том случају добила Хрватску као тутора, а албанску и црногорску мафију као контролоре на терену.

Такође, то значи да ћемо се скупим гасом снабдијевати из Хрватске са острва Крк из гасног терминала који САД тамо прави, да ће транзит све робе или преко лука Драч у Албанији и Ријеке у Хрватској. Овом одлуком би нам биле онемогућене све стратешке инвестиције из Русије и Кине, као и свака самостална иницијатива са Њемачком, Мађарском, Аустриојом и другим земљама ЕУ“, указује се из Народног слободарског покрета.

Ова одлука би, како се додаје, значила и врло брзо стварање хрватског ентитета у БиХ преко кога би опет Хрватска добила могућност да управља цијелом БиХ укључивши и Републику Српску.

Одлука Европа би значила да ће Србија до краја године бити оптужена од Загреба, Сарајева, Подгорице, Тиране, Приштине и Скопља како смо реметилачки фактор на Балкану и како под хитно треба демократизовати Београд. НАТО би одмах подигао све оно што сада само показује да има, а то је читав арсенал медија, НВО, синдиката, политичара, аналитичара, глумаца, спортиста, бизнисмена, криминалаца итд. Србија би дакле врло брзо била налик на Македонију док тамо није побиједио НАТО. Међутим, одлука Европа је једина која Србији даје шансу да опстане као држава и да овај народ добије сатисфакцију и нормалан живот“, наводе у Народном слободарском покрету.

Одлука Европа, како се истиче, значи да ћемо бити важна карика на путу између Берлина и Истанбула.

Да ће транзитни гасовод из Русије прећи преко наше територије. Да ћемо бити дио европске одбрамбене политике којом ће се Европа бранити од радикалних исламистичких група, па самим тим и од албанске мафије. Све ово значи да ће сваки становник Србије врло брзо моћи да осјети бољитак у свакодневном животу. Због тога се сада у овом преломном моменту сви заједно морамо изборити за интерес овог народа. Чека нас мукотрпна политичка борба са НАТО инсталажом у Србији и региону, али зарад наше дјеце ми морамо побиједити“, поручили су из Народног слободарског покрета.

1 КОМЕНТАР

 1. 0
  0

  фалсификат, …уместо тоалет папира НУДИШ шмиргл… исто, папир, у две величине зрна… нато и Schmirgelpapier… од истог произвођача

  нашу треба г….. опрат

  него, увек је избор исти, српски… Српство је у Европи, …и, Русија није Европа, Русија је континенти

  Паровићу Цвикераш и екипа, порадит на хигијени, личној… и у вечерњу школу да се греографија научи… од Цигана за хиљадарку гласове узимат изгледа да утиче на расуђивање

  Карактер и морал је из куће… ту помоћи нема

  Маратонци трче почасни круг
  Прво приказивање: 1982. (Југославија)
  Режисер: Слободан Шијан
  Прича: Душан Ковачевић
  Сценарио: Душан Ковачевић

  https://www.dailymotion.com/video/x54bmvx

  Maratonci trče počasni krug-umetnički život u dvoje
  https://www.youtube.com/watch?v=LcZ8BDBF6jE

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here