Насловна Политика НСД: Одупрли смо се асимилацији и дискриминацији и осмислили политику помирења (ВИДЕО)

НСД: Одупрли смо се асимилацији и дискриминацији и осмислили политику помирења (ВИДЕО)

5
ПОДИЈЕЛИ

Данас је одржана трећа Скупштина Клуба младих ОО Нове српске демократије Подгорица којој је присуствовало 402 изабрана скупштинара.

Лидер НСД Андрија Мандић је позвао младе да наставе политичку борбу наглашавајући да су се одупрли насилној асимилацији и бруталној дискриминацији режима Мила Ђукановића и успјели у ДФ-у да осмисле политику помирења Срба и Црногораца уважавајући максиму „сва права свима“.

На данашњој Скупштини је изабрано ново Предсједништво клуба младих ОО НСД Подгорица у саставу: Коча Ђуришић, Милица Томашевић, Кристина Симић, Бојана Булатовић, Максим Чађеновић, Филип Ћировић, Милица Дедић, Јелена Радуновић, Ана Дрецун-Лукић, Илија Пејовић и Лука Тапушковић.

skupstina-kluba-mladih-nsd-pg-2

Извјештај о раду Клуба младих у претходном сазиву поднио је предсједник Коча Ђуришић.

Скуп су поздравили предсједник НСД Андрија Мандић, потпредсједник Емило Лабудовић, предсједник ИО Милутин Ђукановић, предсједница младих НСД Јелена Бозовић и челници ОО Подгорице Радош Зечевић и Душко Томашевић. У име коалиционих партнера успјешан рад Клубу младих НСД Подгорице пожељели су представници коалиционих партнера из ДФ-а, Иван Копитовић из ПзП и Никола Јовановић из ДНП.

skupstina-kluba-mladih-nsd-pg

Предсједник НСД Андрија Мандић позвао је младе да још упорније наставе политичку борбу јер се са протестима и изборном кампањом не завршава ангажман младих наше странке него тек почиње.

„Радујем се што у овако великом броју данас доносите осмијехе и оптимизам за борбу коју водимо а нисте опасани краватама и не носите ташне са статутима и уставима као неки други млади политичари. Зато нико од вас не тражи да држите оде и хвалоспјеве руководству и предсједнику странке већ вас позивамо и охрабрујемо да будете слободни људи који се за властите ставове и идеје боре на сваком кораку.

Андрија Мандић, Скупштина Клуба младих НСД ОО Подгорица, 17.12…

Говор лидера Нове српске демократије на Трећој редовној скупштини Клуба младих НСД Општинског одбора Подгорица.

Geplaatst door Нова српска демократија – Nova Srpska Demokratija op zaterdag 17 december 2016

Нова српска демократија је странка која баштини традиционалне православне хришћанске вриједности Црне Горе и ми се разликујемо од Владе ЦГ која данас предводи параду хомосексуалаца у овом граду. Ми смо она права историјска Црна Гора која личи на земљу наших предака у којој је брак заједница мушкарца и жене, заснована на љубави и разумијевању који за циљ има стварање здраве породице и потомства.

Када се посебно посматра млада генерација српски народ је данас најбројнији у Црној Гори. То су они момци и дјевојке који пјевају пјесме о Косову, иду у православне храмове а у школама се поздрављају са три прста. Одупрли смо се насилној асимилацији и бруталној дискриминацији режима Мила Ђукановића и успјели у ДФ-у да осмислимо политику помирења Срба и Црногораца уважавајући максиму „сва права свима“. Нас нико не може побиједити, али свако са нама може направити поштен договор од кога корист могу имати сви у Црној Гори“, закључио је Мандић.

5 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Svako moze, ako mu je stalo, da se odupre asimilaciji i diskriminaciji, rijedak da osmisli, jos i da ostvari pomirbu sa nasom crnogorskom i muslimanskom bracom!
  Poraditi na tome, jos i oposliti, pravi je podvig.
  To ce Andrija, jedino ce to da vas kaze u danima koji dolaze!
  Najiskrenije vam zelim uspjeh, kako je to od najveceg znacaja za CG!
  Razbracenu i podeljenu.

 2. 0
  0

  Ako mislimo na istu Crnu Goru, ona – istina je, spava. Jos od Veljeg rata spava!
  Hoce li buditi?
  Kad procjeni da je vrijeme.
  Nije joj zuriti, za dzaba potezati se.
  Kad pred jutro smrzne, budice!
  A onda dobro biti nece.
  Mnogima dobro biti nece!!!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here