Насловна Политика НСД: Неопходно наставити са јачањем инфраструктуре и потенцијала НСД-а и ДФ-а

НСД: Неопходно наставити са јачањем инфраструктуре и потенцијала НСД-а и ДФ-а

0
ПОДИЈЕЛИ

У Подгорици је данас одржана сједница Главног одбора Нове српске демократије, на којој су разматране актуелне политичке и друштвене теме са акцентом на дешавања након избора 16. октобра, саопштено је данас из ове партије.

Главни одбор НСД једногласно је усвојио Финансијски извјештај Странке који је припремио ИО НСД.

Главни одбор НСД је истакао да је у наредном периоду неопходно наставити са јачањем инфраструктуре и потенцијала НСД и ДФ.

ГО НСД је констатовао да је предсједништво ДФ након избора предложило веома квалитетан и конкретан програм заједничког дјеловања опозиције, који подразумијева бојкот парламента, понављање избора и одржавање нових које би припремила и организовала прелазна влада успостављена на коминистарском принципу. ГО је предложио веома прецизне и конретне смјернице за јачање ДФ-а, који би требао да предводи протесте удружене опозиције у случају да режим одбије нашу понуду везану за понављање избора и успостављање владе на коминистарском принципу.

ГО НСД је донио одлуку да се успостави блиска сарадња између Нове српске демократије и СНСД-а, који предводи предсједник РС Милорад Додик.

ГО је, такође, одлучио да након потписивања споразума о сарадњи са Јединственом Русијом, руководство странке закључи сличне споразуме и са странкама из држава ЕУ које баштине традиционалне хришћанске вриједности и имају слична програмска опредјељења као Нова српска демократија.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here