Насловна Насловна НСД: Глас за СДП, УРА-у и ДЕМОС је глас ДПС-у

НСД: Глас за СДП, УРА-у и ДЕМОС је глас ДПС-у

1
ПОДИЈЕЛИ

Предсједник СДП-а Ранко Кривокапић, који је и лидер „тројке“ коју још чине УРА Жарка Ракчевића и Демос Миодрага Лекића, најавио је коалицију ових странака са ДПС-ом, чиме је потврдио оно што је недавно саопштио и предсједник ДПС-а Мило Ђукановић да „влада изборног повјерења није ad hoc пројекат орочен до октобарских избора“ него платформа на којој треба радити и након избора, саопштио је данас портпарол Нове српске демократије и, функционер ДФ-а Јован Вучуровић. ДФ тражи да Ранко Кривокапић каже јасно и гласно којој категорији припада премијер Ђукановића, да ли укаљаним или неукаљаним кадровима, да ли је или није криминалац. Вучуровић је напоменуо да је сваки глас овим партијама – глас ДПС-у.

Остатак саопштења Јована Вучуровића преносимо у цјелости:

Кроз причу о укаљаним и неукаљаним кадровима ДПС-а Кривокапић покушава да ублажи последице овакве одлуке која је била очекивана за свакога ко иоле озбиљније прати политичку сцену, а нарочито након издаје коју је починила бивша опозиција.

Једино је прећутао да каже у којој се групи налази предсједник ДПС-а Мило Ђукановић- да ли је заједно са Светозаром Маровићем укаљан или је најзаслужнији за црногорску независност и пут ка НАТО-у што је стратешки циљ Кривокапићевог СДП-а.

ДФ тражи да Кривокапић јасно и гласно одговори којој категорији припада персонално Мило Ђукановић, да ли је он криминалац или не, односно да ли је он њихов партнер или не. Њих двојица су заједно 18 година и пошто су опет партнери у влади изборног весеља и одушевљења ми закључујемо да се листа неукаљаних завршава са Светозаром Маровићем и одређеним бројем ситних риба из ГО ДПС.

ДФ је упозоравао на овакав расплет ситуације јер су нека претходна искуства показала да они који једном уђу Милу Ђукановићу „по дубини“ одатле више не излазе, а ако се ипак неким чудом одлуче да се искобељају из те позиције, онда нестају са политичке сцене.

И послије Кривокапићеве најаве да ће СДП, УРА и Демос наставити своју коалицију са ДПС-ом веома је важно опозиционим гласачима скренути пажњу да је глас тим странкама у коначном глас ДПС-у, Милу Ђукановићу и Душку Марковићу.

Оно што саопштава предсједник СДП-а је финиширање пројекта који су осмислиле поједине амбасаде НАТО држава, и који треба да доведе до уласка Црне Горе у НАТО, а да се о тој важној теми не изјасне грађани. Дио тога пројекта је и тотално урушавање медијске сцене у Црној Гори, и сада имамо атмосферу једноумља у којој су сви медији, под јефтином фирмом професионализма, стављени у функцију амбасада и НАТО пројекта, што директно значи да су екстремно непријатељски настројени према Демократском фронту као јединој опозицији.

Данас су једино друштвене мреже, које ни амбасаде не могу да контролишу нити да поткупе, онај глас народа који ефикасно раскринкава злочиначку спрегу оних који су нас бомбардовали 1999. и њихове локалне агентуре на терену која је правилно распоређена од владе, НВО сектора, Универзитета, политичких странака до медија.

Демократски фронт зна са кавим противником има посла, а знамо да поред поменутих адреса наш противник има подршку организованог криминала, тајне политичке полиције и шефова мафије из региона. Због тога имамо додатни мотив и велики елан, огромну снагу и значајан подстрек да му се супротставимо на сваком мјесту, од улице до парламента, у борби за слободну Црну Гору.

Увјерили смо грађане да у политичком речнику ДФ-а не постоји ријеч предаја и сигурни смо да ћемо заједно са народом који нас

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here