Насловна Насловна НСД: Агентуре НАТО-а не могу зауставити борбу за слободну Црну Гору

НСД: Агентуре НАТО-а не могу зауставити борбу за слободну Црну Гору

4
ПОДИЈЕЛИ

Нова српска демократија оцјењује да је постало очигледно да безбједносне структуре НАТО савеза које дјелују у Црној Гори, преко њихове локалне агентуре која се налази у АНБ, МУП и појединим медијима, покушавају да лажима искомпромитују некадашње припаднике ВЈ, часне и храбре официре и подофицире. И ту нема ништа чудно, природно је да они који су се 1999. супротставили НАТО агресији сметају онима који су тада издали народ и отаџбину, изјавио је данас Јован Вучуровић, портпарол Нове српске демократије, функционер ДФ. Он је позвао амбасаде водећих НАТО држава да престану да се мијешају у унутрашње ствари државе али и поручио у име ДФ-а премијеру Ђукановићу, МУП-у, АНБ-у и послушним медијима да борбу за слободну Црну Гору коју је ДФ започео нико не може зауставити.

Остатак саопштења преносимо у цјелости:

Једна новина, која је постала огласна табла АНБ-а и МУП-а, служи као платформа са које се лансирају грубе неистине и удбашким подметањима се покушава нанијети штета ДФ-у, као кључној и јединој опозиционој снази.

Није наодмет подсјетити да су се баш у том листу, након разбијања мирних протеста 24. октобра од стране зликовачког режима, потпуно незаконито појавиле фотографије из архиве личне документације МУП-а. То су биле фотографије људи са којима је АНБ и МУП планирао да се обрачуна и да их оптужи за нешто зашта су искључиви кривци режимски батинаши и криминалци под маскама и у униформама којима су командовали Мило Ђукановић, Душко Марковић, Рашко Коњевић и Славко Стојановић. Тај прљави и незаконити посао достављања ових фотографија одрадио је онај дио МУП-а који се бави бирачким списком у коме се, иначе, налази 70 000 мртвих душа, и који је један од кључних за опстанак режима и логистичку припрему изборне крађе.

Није тешко докучити коме и зашто смета редарска служба ДФ-а захваљујући којој су се десетине скупова ДФ-а завршили без иједног ексцеса и инцидента. Смета диктатору, локалној агентури НАТО и наручиоцима оваквих текстова који поново желе да отворе простор за криминалце, батинаше и мафију и да, као и 24. октобра, насрћу на голоруки народ.

Redari u stroju

Овакве измишљотине имају неколико циљева. Наиме, са једне стране се покушава извршити екстремизација ДФ-а, а са друге упутити пријетеће поруке припадницима наше редарске службе.

Имамо потребу да обавијестимо уплашеног диктатора, локалну агентуру НАТО-а у МУП-у, АНБ-у и послушним медијима, као и оне који из подземља подржавају овај режим, да нијесу успјели ни у једном ни у другом, јер након скандала и издаје дијела опозиције који се ставио на располагање криминалном режиму, грађани још снажније подржавају оне које Ђукановић не може да купи и да стави у своју функцију.

Поново позивамо амбасаде водећих НАТО земаља у ЦГ да престану да се мијешају у унутрашње ствари наше земље, да одустану од употребе сарадничке и шпијунске мреже која потпуно контролише режим, јер њихово понашање води ка продубљивању и ескалацији и овако велике кризе.

За овакве текстове подједнаку „заслугу’’ имају диктатор и они из бивше
опозиције који су јуче били прегласани на влади, а исти им је и налогодавац из једне амбасаде. Чак је тај налогодавац имао пресудну улогу када су били у питању неки кандидати бивше опозиције, посебно они који ће се бавити контролом безбједносних структура.

Желимо да овој влади весеља и одушевљења, пошаљемо поруку да ово што је у борби за слободну Црну Гору отпочео ДФ нико не може зауставити, а понајмање они који су задужени за удбашка подметања и пласирање лажи.

Нема предаје!

4 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here