Насловна Друштво Новогодишња ноћ у Црној Гори протекла без инцидената

Новогодишња ноћ у Црној Гори протекла без инцидената

0
ПОДИЈЕЛИ

Новогодишња ноћ у Црној Гори протекла је углавном без већих проблема, оцијенио је шеф смјене у Оперативно комуникационом центру (ОКЦ) Управе полиције Љубиша Булатовић.

policijsko auto

Он је конференцији за новинаре казао да је у један сат иза поноћи дежурној служби Центра безбједности Будва анонимно пријављено да је у дискотеци Спарта постављена експлозивна направа и да је у најкраћем року објекат евакуисан, а мјесто догађаја обезбијеђено, преноси агенција МИНА.

„Извршен је антитерористички преглед којим је утврђено да је пријава била лажна“, казао је Булатовић и додао да службеници Управе полиције предузимају све мјере и радње са циљем идентификације особе која је пријавила да је постављена бомба.

Он је објаснио да су службеници Управе полиције током новогодишње ноћи регистровали пет нарушавања јавног реда и миира.

Булатовић је рекао да су у саобраћним незгодама  двије особе повријеђене.

Полиција је привремено одузела 19 возачких дозвола, а због управљања возилом под дејством алкохола слободе је лишено девет особа.

Поднијете су 24 прекршајне пријаве и издата 133 налога за наплату новчаних казни.

„Имајући у виду наведено и чињеницу да је у неколико градова био организован дочек на отвореном гдје је био присутан велики број људи као и да није било нарушавања јавног реда и мира у већем обиму као ни нарушавања која би изазвала већу узнемиреност грађана, стање безбједности у Црној Гори можемо оцијенити као повољно“, поручио је Булатовић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here