Насловна Мозаик Нови гаф на релацији Меси-Роналдо

Нови гаф на релацији Меси-Роналдо

0
ПОДИЈЕЛИ

Mesi-i-Ronaldo-640x360

По многима два најбоља фудбалера свих времена, ако ништа два најбоља фудбалера данашњице. Невјероватно потези, гол машине, обарање рекорда. Обојци фале можда бољи наступи за репрезентације, како би употпунили своје витрине са тим трофејима. Остатак је већ попуњен.

Лионел Меси и Кристијано Роналдо се налазе у противничким таборима, два најљућа ривала, дерби који носи назив ,,Ел Класико“, и по многима је највећи на свијету. И поред свог набоја између екипа, између њих двоје, никад ни једна опаска није стигла на рачун овог другог. Увијек су стизали коментари, да се поштују, и да цијене рад и резулатате које постижу.

Међутим, медијима то није довољно. Већина се утркује, не би ли ,,просула злу крв“ и широком аудиторијуму ,,најважније споредне ствари на свијету“ приуштила нешто више од фудбала.

Последњи у низу долази из табора Електроник артса, који је у својој видео игрици ФИФА 2014 убацио технички проблем, у коме долази до физичког обрачуна двојице фудбалера, који се завршава Роналдовом побједом. Све ово долази у јеку избора за најбољег фудбалера текуће године, а Аргентинац (који је освојио четри везана трофеја) и Португалац су главни фаворити.

Остаје нам да се питамо, као љубитељи спорта да ли би прије вољели да уживамо у бравурама, ова два ,,мајстора“, или да гледамо сцене ко са овог гафа, који више подсјећа на сукобе балканских игралишта.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here