Насловна Мозаик Новак Ђоковић се враћа на терен у Аустралији следеће године

Новак Ђоковић се враћа на терен у Аустралији следеће године

1
ПОДИЈЕЛИ

Најбољи српски тенисер свих времена Новак Ђоковић потврдио је да се враћа на терен у Аустралији. Лакат је добро, пошто је кост у питању ради се о процесу и потребно је време. Не желим да журим, поручио је Ноле и признао да је био у искушењу да уђе на паркет у Атини.

Други пут у животу је Новак Ђоковић посетио Атину. Био је део спектакуларног опроштаја српског  тренера Душана Ивковића. То су грчки медији искористили да поразговарају са њим.

“ Био сам овде са супругом пре три године, док сам више пута био по острвима у Грчкој. Престоница ми је тада остала у лепом сећању, сада сам видео и ову сјајну дворану на опроштају легендарног тренера“, истакао је  Новак.

Признао је да је имао дилему да „ускочи“ и он на паркет. Нисам кошаркаш, али када сам видео оволико добрих играча пробудила ми се жеља да и ја учествујем.

Наравно, незаобилазна је тема била повреда лакта због које је завршио сезону после Вимблдона.“ Лакат је добро. Потребно је време и не желим да журим. Играћу у Аустралији следеће године,“ закључио је Ђоковић.

У Аустралији се одржавају два турнира пре оног најважнијег – Бризбејн и Сиднеј. Тако да делује логично да ће легендарни Ноле одиграти бар један турнир пре Аустралијан опена.

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here