Насловна Мозаик Новак: Чека нас интересантна сезона

Новак: Чека нас интересантна сезона

0
ПОДИЈЕЛИ

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић изјавио је да га очекује занимљива сезона у којој ће многи играчи конкурисати за сам врх.

Novak Djokovic

Ђоковић је у Дохи изјавио да сада има много више врхунских тенисера који се такмиче за највише пласмане и трофеје.

Нормално је очекивати да ће доћи нови талас тенисера који ће моћи да се такмиче за највише позиције и највеће титуле. Мислим да ће бити веома интересантна сезона, постоји већа група играча који могу до врха “, рекао је Ђоковић.

Новак је крајем прошле године постао отац што је унело велике промене у његов живот, али он истиче да рутине у тенису неће мењати.

“Професионално, трудим се да задржим праву равнотежу у животу. Константност, физичку и менталну стабилност, и да настављам са понављањима тренинга и рутина које сам радио до сада”, додао је Ђоковић.

Од доласка Бориса Бекера у стручни штаб Ђоковић је у протеклих 12 месеци знатно побољшао први сервис, а сматра да ће му даља побољшања помоћи да задржи прво место на АТП листи.

“И даље желим да наставим да радим оно што сам радио до сада јер имам довољно разлога да верујем да то функционише. Мислим, дозволите ми да имам велику прилику да останем на врху мушког тениса”, навео је први тенисер света.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here