Насловна Насловна НОВА: Пуна подршка заједничком дјеловању Демократског фронта

НОВА: Пуна подршка заједничком дјеловању Демократског фронта

17
ПОДИЈЕЛИ

nova_srpska

Предсједништво Нове српске демократије оштро се данас успротивило било каквом покушају дезинтегрисања Демократског фронта и дало пуну подршку свим постојећим облицима заједничког дјеловања.

Посебно истичемо важност функционисања јединственог посланичког клуба у Скупштини Црне Горе, којим се обезбјеђује већ постигнути степен утицаја ДФ-а и његових конституената у парламенту“, наводи се у закључцима са сједнице Предсједништва НОВЕ.

Како је саопштено, Предсједништво НОВЕ је, и поред чињенице да је снажно подржавало да Миодраг Лекић остане на челу ДФ-а, са жаљењем констатовало да је он одлучио да настави самостални политички ангажман кроз формирање новог субјекта.

Констатујемо да је НОВА уложила сав свој потенцијал у стварање и снажење ДФ-а, како би постао генератор промјена у Црној Гори, а предсједник Фронта, сходно томе, кључна фигура толико очекиваних промјена“, наводи се у саопштењу.

Предсједништво НОВЕ је изразило задовољство чињеницом да су све странке – конституенти ДФ-а, изразиле апсолутну спремност да се најјачи опозициони субјект очува и настави своју мисију која подразумијева борбу за ослобођење Црне Горе од диктаторског режима, залагање за економски просперитет свих грађана, успостављање владавине права, као и српско-црногорско помирење на принципима међусобног уважавања, без којег се ови циљеви не могу постићи.

Предсједник НОВЕ Андрија Мандић саопштио је да ће у најскорије вријеме заказати сједницу Главног одбора, на којој ће ГО дати смјернице за даље вођење политике Нове српске демократије.

17 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  „Ko drugome jamu kopa sam u nju pada!!!“
  Ajd sad …ne smiju uzet mandate…nije moralno…kako da se DF razbija???…pa jesmol se dogovorili da razbijamo SNP???!!!….kakav nezavisni klub??’…kuku nama….

 2. 0
  0

  Poštovani, tekst nije uklonjen, već je samo pomjeren u drugu rubriku. Takođe, koristimo priliku da Vas obavijestimo da je demanti SNP objavljen u okviru tog teksta, čime su ispoštovani profesionalni standardi. Pročitajte tekst do kraja, pa ćete se i sami uvjeriti.
  Srdačan pozdrav.

  • 0
   0

   Pa zbog cega nije bio na nasovnoj, bar onoliko koliko vremena, koliko je stajao onaj lazni tekst, kad vec hocete da ispunite „profesionalne standarde“?

 3. 0
  0

  Vjerujem da Andrija zna šta radi,međutim kritička misao je jedini put ka rješenju.Ako je gos.Lekić otišao zbog toga što konstituenti nisu htjeli da se odreknu u korist DF,zašto Andrija misli da mi iz NOVE treba da se odričemo sebe u korist PZP.PZP je stvarno minorna politička organizacija,koja je svoj politički maksimum dosegla pomažući DPS.Gubimo iskrene Srbe koalirajući sa PZP.Gubimo iskrene opozicionare odlaskom Lekića a šta dobijamo????

 4. 0
  0

  Jeste, bas ste se borili. Borili da unizite Lekica to sto mozete, da ga natjera da ode a vama da ostavi sve… Koliko DF mjesecno dobija para?

 5. 0
  0

  NOVA je jedina nada Srbima u CG, sad se pravi NATO koalicija sa Šerbom i Radom Bojovicem, a neki Srbi su se primili na to zlo. Naprijed NOVA i DF!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here